Tray R5 5600X aldım ve performansından memnun kalmadım, ayrıca uzun ömürlü bir soket değil.
Takıp çalıştırdım, 2 gün oldu, iade edebilir miyim? Amazon'dan alındı, içime sinmedi, fiyatı da biraz çok geldi. 7500F'e kıyasla 500 TL 1.000 TL oynuyor. Soket farkından dolayı AM4 almak mantıksız geldi.
İade kabul edilmeyebilir çünkü bu işlemciyi ilk kullanan sen oldun tray bile olsa bu işlemciyi Amazon geri alırsa başkasına satamaz satsa bile iade edilir macun izinden dolayı sadece ürün bozulursa teknik servis bilgisini verebilir ben iade alacağını sanmam.
İade kabul edilmeyebilir çünkü bu işlemciyi ilk kullanan sen oldun tray bile olsa bu işlemciyi Amazon geri alırsa başkasına satamaz satsa bile iade edilir macun izinden dolayı sadece ürün bozulursa teknik servis bilgisini verebilir ben iade alacağını sanmam.
Elektronik aletlerde durum farklı oluyor hocam mesela IP 17 aldınız 13 gün kullandınız ben bunun kamerasına beğenmedim diyorsunuz misal iade ediyorsunuz bu iade kabul olmaz ama ürün size ulaşıp hiç kullanmasaydınız evet iade edilebilirdi.
Belki müşteri memnuniyeti diye alabilirler ama ben şahsen alacaklarını zannetmem.
Elektronik aletlerde durum farklı oluyor hocam mesela IP 17 aldınız 13 gün kullandınız ben bunun kamerasına beğenmedim diyorsunuz misal iade ediyorsunuz bu iade kabul olmaz ama ürün size ulaşıp hiç kullanmasaydınız evet iade edilebilirdi.
Belki müşteri memnuniyeti diye alabilirler ama ben şahsen alacaklarını zannetmem.
Bence bu işlemci iadesi için istisna denebilir çünkü adam TRAY demiş zaten ufacık siyah kutuda dışında koli bantı kaplı şekilde geliyor üstünden macunu silse ilk hale gelir bu telefon gibi bir cihaz değil SSD falan olsa kabul olmayabilirdi veri yazıldığı için ama işlemci için sanmıyorum.
Bence bu işlemci iadesi için istisna denebilir çünkü adam tray demiş zaten ufacık siyah kutuda dışında koli bandı kaplı şekilde geliyor üstünden macunu silse ilk hale gelir bu telefon gibi bir cihaz değil SSD falan olsa kabul olmayabilirdi veri yazıldığı için ama işlemci için sanmıyorum.
Emin değilim, kendiminde yapmış olabileceğimi eklemiştim nota. Ayrıca AM5 anakarta ilk kez işlemci takıyordum. Pinlerin hassas olduğunu bilmiyordum. BIOS kasıyordu, kontrol etmek için çıkardım hiç dokunmadığımda emindim ama pinler yamuktu. İade 4-5 günde depoya ulaşıp incelendikten sonra onaylanmıştı.