Ürün bozuk ve hasarlı gelirse her turlu iade edersin. THH var sonucta.Alacağım kulaklığı Amazon veya Hepsiburada satmıyor maalesef, farklı bir satıcıdan alsam iade edebilir miyim?
Ürün bozuk ve hasarlı gelirse her turlu iade edersin. THH var sonucta.Alacağım kulaklığı Amazon veya Hepsiburada satmıyor maalesef, farklı bir satıcıdan alsam iade edebilir miyim?
Satıcı Hepsiburada. Memnun kalmadığında bazen kupon bile veriyor. Hesabı bulamadım simdi, internetten araştır biraz Hepsiburada'nın iade aldığını görebilirsin. Ya da çok kanıt istiyorsan müşteri hizmetlerine beğenmez isem iade yapabilir miyim şeklinde sorabilirsin.
Arızali ise evet. Zaten araci Hepsiburada ya da Amazon olunca yine genellikle yardımcı oluyorlar.Alacağım kulaklığı Amazon veya Hepsiburada satmıyor maalesef, farklı bir satıcıdan alsam iade edebilir miyim?
Arizasi yoksa kulagima oturmazsa falan iade edemem mi?Arızali ise evet. Zaten araci Hepsiburada'ya da Amazon olunca yine genellikle yardımcı oluyorlar.
Farklı satıcı olur ise işi yokuşa sürebilir. Bilmiyorum. Amazon ya da Hepsiburada kendisi satıyorsa iade alır. Link atar mısın?Arizasi yoksa kulagima oturmazsa falan iade edemem mi?
Satici belirlemedim. Buds Core veya Buds 3 FE alacagim. Beyaz renk istemedigimden Hepsiburada saticili Buds Core alamam.
Hocam ucuz seyleri alirlar fakat pahali seyleri alacaklarina hala inanmiyorum.Satıcı Hepsiburada. Memnun kalmadığında bazen kupon bile veriyor. Hesabı bulamadım simdi, internetten araştır biraz Hepsiburada'nın iade aldığını görebilirsin. Ya da çok kanıt istiyorsan müşteri hizmetlerine beğenmez isem iade yapabilir miyim şeklinde sorabilirsin.
En basit örnek:
Eki Görüntüle 231658
Amazon'u "yüceltmeye" gerek yok. Evet, çok iyi bir firma fakat Hepsiburada en az Amazon kadar ilgili ve iyi.
Arızali ise evet. Zaten araci Hepsiburada ya da Amazon olunca yine genellikle yardımcı oluyorlar.
Hepsiburada iyidir hocam. Alırlar. @Toby Fox klavyeden memnun kalmadı, iade etti. Hepsiburada 500 TL alt limitsiz kupon bile verdi.Hocam ucuz seyleri alirlar fakat pahali seyleri alacaklarina hala inanmiyorum.![]()
Zamanında Xiaomi'nin ANC'li kablolu kulaklığını bozuk olmasına rağmen iade almadılar THH'ye başvurarak iade ettim.Hepsiburada iyidir hocam. Alırlar. @Toby Fox klavyeden memnun kalmadı, iade etti. Hepsiburada 500 TL alt limitsiz kupon bile verdi.
Yüksek ihtimalle olumsuz dönüş alırsın.Arizasi yoksa kulagima oturmazsa falan iade edemem mi?
Bu biraz hesaba da bağlı sanırım. Ben sorunsuz iade ediyorum.Zamanında Xiaomi'nin ANC'li kablolu kulaklığını bozuk olmasına rağmen iade almadılar THH'ye başvurarak iade ettim.
Adamlara ürün bozuk diyordum, ama hijyen diye cevap geliyordu.