Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 30 Ocak 2025 #11 Kayraa dedi: Son yazdığınızı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Rust yazmışsınız oynadığınız oyunlar olarak yani oynamışsınız Rust'ı neden pahalı dediniz onu anlamadım.
Kayraa dedi: Son yazdığınızı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Rust yazmışsınız oynadığınız oyunlar olarak yani oynamışsınız Rust'ı neden pahalı dediniz onu anlamadım.
KS KS Kayraa Başarılı Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 1.089 Çözümler 7 Beğeniler 690 30 Ocak 2025 #12 Torukojin Kaneki dedi: Rust yazmışsınız oynadığınız oyunlar olarak yani oynamışsınız Rust'ı neden pahalı dediniz onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Rust'a pahalı demedim ki, Raft'a pahalı dedim.
Torukojin Kaneki dedi: Rust yazmışsınız oynadığınız oyunlar olarak yani oynamışsınız Rust'ı neden pahalı dediniz onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Rust'a pahalı demedim ki, Raft'a pahalı dedim.
Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 30 Ocak 2025 #13 Kayraa dedi: Rust'a pahalı demedim ki, Raft'a pahalı dedim. Genişletmek için tıkla... Haa pardon hocam. Kayraa dedi: Rust'a pahalı demedim ki, Raft'a pahalı dedim. Genişletmek için tıkla... Bu arada Rust nasıldır bende arkadaşımla oynamak istiyorum veya 3-4 kişi.
Kayraa dedi: Rust'a pahalı demedim ki, Raft'a pahalı dedim. Genişletmek için tıkla... Haa pardon hocam. Kayraa dedi: Rust'a pahalı demedim ki, Raft'a pahalı dedim. Genişletmek için tıkla... Bu arada Rust nasıldır bende arkadaşımla oynamak istiyorum veya 3-4 kişi.