ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Evet aslında epey bir oyun geçmişim var ama bu ara bir oyunsuz kaldım. 4K OLED ve 5080 var. Grafikler muazzam olmasa da Prince of Persia Lost Crown gibi platform oyunları Hades gibi oyunlar asla istemiyorum, onları önermeyiniz lütfen. Lost Crown bitirdim ve sırf sonunu görmek için rushladım. Bunun dışında anime ve manga tarzından nefret ederim. Katana, Subnautica gibi oyunları da önermeyiniz lütfen. Oyun tarzım aslında dar değil ama aklıma gelenleri yazayım epey bir oyun oynadım. Ayrıca korku da sevmiyorum. Olabilecek maks gerilim olur Senua's Saga Hellblade 2 ya da Control gibi. Bir de emülatör ile eski oyunları vs. de önermezseniz sevinirim çok eski oyunlar o zamanın efsanesi olsa da oynamak yerine hızlıca hikaye özeti ya da YT'den izliyorum. Aklımda olanlar A plague tale Requiem ve Crimson Desert bir de kesin oynayacağım 007 Light çıktığında. Baldur's Gate 3'ün ne kadar efsane olduğunu biliyorum ama DD ve zar sisteminden dolayı alsam mı bilemedim. Aslında uzun süre götürecek bir oyun beni. Avatar Frontier's of Pandora hakkında da görüşlerinizi alabilirim.
- Cyberpunk 2077 (Phantom Liberty satın almadım çünkü CP 2077 bana çok hitap etmedi.)
- Control
- Expedition 33
- KCD
- Wukong
- Witcher serisi.
- Tomb Raider Serisi
- Uncharted
- TLOU 1-2
- The Alters
- Frostpunk (denedim çok hitap etmedi bana)
- Tsushima
- Split Fiction (hanımla bitirdik)
- It Takes Two (co-op bitirdik)
- A Way Out (co-op bitirdik)
- Reanimal (co-op bitirdik)
- Mafia 1-2-3 ve Old Country
- HITMAN serisi
- Skyrim
- Prince of Persia Lost Crown
- RDR 2
- GTA pek sevmiyorum 5'i bitirmedim 6'yı bir ihtimal alabilirim. GTA Vice City'den beri GTA oynamadım. (32 yaşındayım)
- GoW 2018 ve Ragnarök
- Detroit Become Human
- Quantum Break
- Metro Exodus Enhanced (önceki oyunları oynamayı düşünmüyorum. Hayran kalmadım ama hikayeyi bitirdim. STALKER o yüzden önerilmezse sevinirim.
- Batman serisi bitti.
- Ghost Reckon Wildlands ve Breakpoint bitti.
- AC Odyssey-Shadows bitti. Diğer serileri pek düşünmüyorum yeni çıkan esynced oyunu olabilir ama 47 dolar değer mi bilemedim.
- Dying Light - Dying Light 2 bitti. The Beast düşünmüyorum. Dying Light'in hikayesi harikaydı 2 berbattı The Beast'i de artık zombiye doydum almayacağım.
- Crysis Remastered
- Road 96 serisi
- Unravel 2 (co-op bitti)
- Sackboy
- BF 1 hikaye
- CoD 'un iyi hikayesi olanları bitti.
- Diablo 4 hikayesi bitti ama tekrar oynamam.
- Immortals of Aveum
- Gears of War Reloaded
- Doom The Dark Ages ve Eternal (Diğer oyunları düşünmüyorum)
- Wolfstein ll New Colossus (çok sarmadı diğer oyunları düşünmüyorum)