Hu tao

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Teyvat
İki laptopa sahibim. Birini genellikle sunucu olarak kullanıyorum. Normalde düşünüyorum da bunun ekranını 2. monitör yapabilir miyim? Şu anda ikisinin arasında kablo ile ağ var. Her iki bilgisayarımda da Arch kurulu.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki laptopa sahibim. Birini genellikle sunucu olarak kullanıyorum. Normalde düşünüyorum da bunun ekranını 2. monitör yapabilir miyim? Şu anda ikisinin arasında kablo ile ağ var. Her iki bilgisayarımda da Arch kurulu.

HDMI/DP üzeribden görüntü veremezsiniz laptoptaki HDMI/DP görintü verisi almaz verir ama başka yöntemler ile neden olmasın?

HDMI gibi görüntü girişlerinden veremezsin. Çünkü laptoptaki girişler OUT olarak çalışıyor. Sadece görüntü verir, almaz. SpaceDesk gibi programlar ile görüntü aktarabilirsiniz.

Paneli sökeceksin, bir çerçevenin içine koyacaksın sonra ona fotoğraf çerçevelerinde kullandığımız türden bir ayaklık çözeceksin ki düz dursun. Sonra panel ID'si ile Çin'den Controller geçeceksin panel artık bir monitör gibi çalışmaya başlayacak sonra istediğin gibi görüntü alırsın.

Bende araştırdım laptplar input yok sadece çıkış output destekliyorlar ismini unntum capture kart mıydı neydi USB üzerinde yapılabiliyormuş g(GPT'ye sordum bu arada)