Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
İndirimin geldiği mail hariç, diğer mailleri Google Play'den ve cihazdan kaldırmayı dener misiniz?
35gvm78
Üstün
Merhaba. Ana hesabıma indirim gelmemiş ancak ikinci mailime gelmiş. Brawl starda Pass almak istiyorum ancak indirim uygulanmıyor. Nasıl kullanabilirim bu indirimi?
Ana hesaptan çıkış yap. Diğer hesap ile al.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
8 tane hesabı olan biri için çok saçma bir yöntem.
Hocam bütün numaralarım o mailde. Silemem maili yani başka bir yöntem var mı?
Satın alma ekranında eksilen fiyat yazmıyor mu?Merhaba. Ana hesabıma indirim gelmemiş ancak ikinci mailime gelmiş. Brawl starda Pass almak istiyorum ancak indirim uygulanmıyor. Nasıl kullanabilirim bu indirimi?
Hayır. Ana mailime gelmemiş benim yedek mailim vardı ona gelmiş satın alma ekranında ana mailim yazıyor.
Oyun hesabın ana mailine bağlı demek ki. Oyun hesabı hangi maile bağlıysa o mail üzerinden satın alım yaparsın. Eğer yan hesaba geldiyse indirim kullanamazsın.Hayır. Ana mailime gelmemiş benim yedek mailim vardı ona gelmiş satın alma ekranında ana mailim yazıyor.
Oyun hesabın ana mailine bağlı demek ki. Oyun hesabı hangi maile bağlıysa o mail üzerinden satın alım yaparsın. Eğer yan hesaba geldiyse indirim kullanamazsın.
Hayır bağlı değil Supercell ID'ye bağlı. Hiçbir yerde kullanamıyorum indirimi sadece Brawl Stars'a özel değil.
Hımm. Play Points aktif mi?Hayır bağlı değil Supercell ID'ye bağlı. Hiçbir yerde kullanamıyorum indirimi sadece Brawl Stars'a özel değil.
Evet.
Yeni konular
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-
-
-
-
-