Detaylar
Kim cevapladı?Ken Carson
Uzman
6. neslin ST'sine bende çok binmek isterim. Kullanımı zevkli araç, harika altyapı. Daha ne olsun. Fiesta Red kullanma fırsatım olmuştu. Kullandığın en zevkli 1.0 olabilir şahsen.Fiesta ST. Çok istiyorum bu şekilde bir hot hatche binmek.
yusufir
Yetkin
Valla ben 1 tanesine razıyım, fazlasına ihtiyacım yok.
mete01
Üstün
U'yu kullanma fırsatım oldu ve hoşuma gitti. Servis ağı, pil ömrü, yazılımı nasıldır bilmem ama hoşuma gitti açıkçası. Çin arabalarına olan ön yargımı kırdı. %10'luk dilimdeki countryman tercihim olurdu ama daha gelmeyecek sanırım.
Hocam bende de aynısı. Ayrıca Fatih altaylı'nın aracı övmesi. Yabancı YouTube kanallarındaki Tesla vs'lerinde BYD'nin benim ihtiyaçlarına daha uygun olduğunu iyice anladım.
Super Mario
Başarılı
@Ken Carson
Herhangi bir sorunu var mi bilmiyorum, ama 308 GTI cok mantikli bir arac. Fiyati kesinlikle alternatiflerine gore cok uygun. 270 HP'mis, motor yuklemeyi kaldiriyorsa acayip bir makineye donusur uygun bir butce ile.
Ben yeni arabalara da bindim, ama kafayi kirip bi tane 106 almayi dusunuyorum. Parcalari rahat bulunabiliyor mu bilmiyorum, ama temiz bir makineye cevirecegim. Gunluk kullanim icin hem sehir ici az yakar, dikkat ceker vs. diye dusunuyorum. Hiz icin olmayacak, tamamen ici disi temiz bir makine olacak. GTI'larinin hor kullanildiginu dusunursek, Quicksilver'lar daha mantikli olacaktir herhalde. GTI 120 beygir, Quicksilver 70 civari.
Herhangi bir sorunu var mi bilmiyorum, ama 308 GTI cok mantikli bir arac. Fiyati kesinlikle alternatiflerine gore cok uygun. 270 HP'mis, motor yuklemeyi kaldiriyorsa acayip bir makineye donusur uygun bir butce ile.
Ben yeni arabalara da bindim, ama kafayi kirip bi tane 106 almayi dusunuyorum. Parcalari rahat bulunabiliyor mu bilmiyorum, ama temiz bir makineye cevirecegim. Gunluk kullanim icin hem sehir ici az yakar, dikkat ceker vs. diye dusunuyorum. Hiz icin olmayacak, tamamen ici disi temiz bir makine olacak. GTI'larinin hor kullanildiginu dusunursek, Quicksilver'lar daha mantikli olacaktir herhalde. GTI 120 beygir, Quicksilver 70 civari.
dewberry
Üstün
Civic Exe+ 1.5T (254bg) satıp 1.5T Accord Exe+ almak.F10 veya 308Gti hayalim var şu an ama sıfır Ibiza'yı satıp 7-8 yaşında 308Gti almak ne kadar mantıklı olabilir bilmiyorum. Sizin nedir?
Ama keyif için alcaksam A8L 5.2 veya Volvo S80 4.4 Yamaha (motor yiyince sattıydım
Ken Carson
Uzman
Clio 5 gerçekten çok karizmatik duruyor. Özellikle makyaj sonrası bambaşka bir hale geldi ama motor seçeneklerini pek beğenmiyorum. 1.0 motoru 3 silindirliler arasında en iyisi değil ve CVT ile geliyor. 1.6 versiyonu da ayrı bir saçmalık. Keşke 1.3 getirmeye devam etselerdi. Revize edilmiş 1.3'lerle kullanmak ayrı zevkli olurdu bu arabayı. Renault, Clio'ya 1.3 getirdiği dönem diğer markalar aynı sınıfta sadece küçük motor getiriyordu. Renault 1.3 getirmeyi bıraktı ve diğer markalar daha büyük motorlar getirmeye başladı.Son model bir Clio mükemmel olur. Hele ki o kaya gri rengi. Beni benden alıyor.
Tabii ki belli başlı problemleri var ama büyük sorunlar değil ve motor sağlam motor. Umarım 106 hayaliniz gerçekleşir.@Ken Carson
S80 deneyimlemek isteyeceğim bir araba. Çok hoşuma gidiyorCivic Exe+ 1.5T (254bg) satıp 1.5T Accord Exe+ almak.
Ama keyif için alcaksam A8L 5.2 veya Volvo S80 4.4 Yamaha (motor yiyince sattıydımKeyifli idi).
https://en.wikipedia.org/wiki/Saab_Aero-X kimisi için kötü durabilir ama çok hoşuma gidiyor fakat hiç üretilmedi.
Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
Güzel bir Passat Variant fena olmaz.
2.0 dizel bir de opsiyonlu olcak (ACC, Şerit Takip, Kör Nokta vs.) tadından yenmez.
2.0 dizel bir de opsiyonlu olcak (ACC, Şerit Takip, Kör Nokta vs.) tadından yenmez.