Bütçe
2.000.000 TL

Riddikulus

Uzman
Merhaba,

2 milyon TL bütçemiz var ve sıfır bir araç almak istiyorum. Hatchback veya SUV düşünüyorum. Şu an aklımda Skoda Kamiq var ancak farklı önerilere de açığım.

Sizin bu bütçede önereceğiniz sıfır araçlar nelerdir? Araç kesinlikle sıfır olmalı.

Hocam, Suzuki Vitara ya da S-Cross ikisi de olur. Sıfır fiyatları bütçenize uygun. Motor, şanzıman ve yürüyen aksamı sağlamdır. Sizi uzun yıllar üzmez, servislere sadece bakımdan bakıma gidersiniz.

Biraz bütçe yükseltilerek Yaris Cross Hybrid modeline de bakılabilir, o da gayet iyidir.

Mesela 2 milyon TL bandında güzel bir Ford Puma da alınabilir.

Hocam, Suzuki vitara ya da s-cross ikisi de olur. Sıfır fiyatları bütçenize uygun. Motor, şanzıman ve yürüyen aksamı sağlamdır. Sizi uzun yıllar üzmez, servislere sadece bakımdan bakıma gidersiniz.

Biraz bütçe yükseltilerek yaris cross hybrid modeline de bakılabilir, o da gayet iyidir.

Mesela 2 milyon TL bandında güzel bir Ford puma da alınabilir.

Mokka ile kamiq arasında kalmıştım da. Suzuki ilgimi pek çekmiyor hocam ya.

Hocam, Suzuki Vitara ya da S-Cross ikisi de olur. Sıfır fiyatları bütçenize uygun. Motor, şanzıman ve yürüyen aksamı sağlamdır. Sizi uzun yıllar üzmez, servislere sadece bakımdan bakıma gidersiniz.

Biraz bütçe yükseltilerek Yaris Cross Hybrid modeline de bakılabilir, o da gayet iyidir.

Mesela 2 milyon TL bandında güzel bir Ford Puma da alınabilir.
Benim arkadaşımda S-Cross var hibrit olmasına rağmen çok yakıt tükettiğini söylüyor sürekli. 😺 Fiyatını tam bilmiyorum ama Juke nasıl sizce? Ben küçüklüğümden beri çok beğeniyorum. 😄