Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Görsel anlamda güzel duruyor. Sıradan bir kullanıcıysanız pek gerek duyulmuyor.
3 tane olsa 3'ünü de kullanırım.
Benim için hayati öneme sahip ve ciddi bir vakit kaybını önlüyor. Toplamda 5 ekran ve 1 iPad ile çalışıyorum. 2 ekranı saymazsak; MacBookların kendi ekranları, 2 harici monitör ve 1 iMac ile çalışıyorum. Yazılım geliştiricisiyim. Pivot modda kullandığım bir monitörde kodlama yapıyorum; diğer monitörlerden biri mobil, diğeri ise masaüstü görünüm için. Bu sayede işlerimi çok daha hızlı ve verimli şekilde halledebiliyorum.
Bir kere kullandıktan sonra artık hep 2. monitörü arayacaksın.
Fordon Greeman
Uzman
Bence sağladığı konfor çok fazla. Bazen sürekli ekrana bakmak zorunda olmadığım bir oyun oynarken yan tarafta izleyecek bir şeyler açmak, ikisini birlikte takip etmek büyük lüks. Tabi bu sıradan kullanıcıların çok yaygın bir kullanım şekline örnekti. Sağlanan konforun çeşidi kişiden kişiye sayısız değişiklik gösterebilir. Sırf bunun için monitöre para mı verilir diyen de olacaktır. Sonuçta Alt+Tab atmak bedava. Zaten her konforun daha zahmetli ama maliyetsiz bir alternatifi oluyor. Burada kişinin rahatına düşkünlüğü belirleyici faktör oluyor. İş için alıyorsan ve verimliliğini arttırıyorsa zaten alman gerekiyor.
Mesela şu anda ben bi' monitörümde moderasyon panelini açarken diğer taraftan da size yazıyorum. Çok işlevsel kullanımları da var elbette. Özellikle aynı anda çoklu işlem yapmak isteyenler için mükemmel bir olay.
cadcircass
Uzman
Sıradan kullanıcılar için tek artısı konfor açısından büyük bir artısı olması. Bir yandan oyun oynarken bir yandan bir şeyler izlemek vb. Ben game design, 3d photoshop illustrator vb ne varsa işimde kullandığım için konfordan ziyade bi gereklilik oluyor. İşiniz gereği değil de kendi boş vakitlerinizde kullanıyorsanız bilgisayarı pek gerek yok