Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
KC3000 alınır DRAM'li işini görür
PCIe 4.0 x4 destekli slot varsa WD Blue SN5000 tercih edilebilir:
PCI-e 4.0 X4 destekli slot varsa WD blue SN5000 tercih edilebilir:
Şu nasıldır hiç kullanmadım ben bu modeli sıkıntı çıkartır mı?
@hovarda, WD'ye göre çok daha zayıf bir model. Pek tavsiye etmem. Zaten internette hiç incelemesine de denk gelemedim, sadece Firmware numarasından kontrolcüsünü tespit edebildim. Silicon Motion SM2267XT kullanılıyor, DRAM desteği yok.
WD Blue SN580 veya SN5000 modelleri depolama ve oyun amaçlı alınabilecek, uygun fiyatlı iyi diskler bana sorarsan. SN5000 modeli biraz ısınıyor, soğutucu varsa daha iyi olur. Yoksa SN580 de alınabilir, zaten aralarında pek fark yok.
WD Blue SN580 veya SN5000 modelleri depolama ve oyun amaçlı alınabilecek, uygun fiyatlı iyi diskler bana sorarsan. SN5000 modeli biraz ısınıyor, soğutucu varsa daha iyi olur. Yoksa SN580 de alınabilir, zaten aralarında pek fark yok.
@hovarda, WD'ye göre çok daha zayıf bir model. Pek tavsiye etmem. Zaten internette hiç incelemesine de denk gelemedim, sadece Firmware numarasından kontrolcüsünü tespit edebildim. Silicon Motion SM2267XT kullanılıyor, DRAM desteği yok.
WD blue SN580 veya SN5000 modelleri depolama ve oyun amaçlı alınabilecek, uygun fiyatlı iyi diskler bana sorarsan. SN5000 modeli biraz ısınıyor, soğutucu varsa daha iyi olur. Yoksa SN580 de alınabilir, zaten aralarında pek fark yok.
Pasif soğutucu demiri var bu ısınma kronik mi?
Yedek bir soğutucu alarak genel ısıları dengeleyebilirsin. Ben Gen4 SSD ayrı bir soğutucu aldım, normalde oyunda 60 derece üstünü rahat aşardı. Artık 53-55 arası değişiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-