selorr Becerikli Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 363 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 142 Yer İstanbul 4 Aralık 2024 #1 2 yaşındaki bebek abla demek yerine ''vaf'' diyor. Herkesi (abi baba anne anneanne) söylüyor ama abla diyemiyor.
2 yaşındaki bebek abla demek yerine ''vaf'' diyor. Herkesi (abi baba anne anneanne) söylüyor ama abla diyemiyor.
Uyuyan Sincap 68 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.257 Çözümler 7 Beğeniler 3.134 4 Aralık 2024 #2 selorr dedi: 2 yaşındaki bebek abla demek yerine ''vaf'' diyor. Herkesi (abi baba anne anneanne) söylüyor ama abla diyemiyor. Genişletmek için tıkla... 2 yaşında. Bence cevabı vermişsiniz. Ben 7 yaşımda arıya ağı diyordum. R çıkmıyordu. Yani 2 yaşında normal hocam. Bülbül gibi ötecek hali yok ya.
selorr dedi: 2 yaşındaki bebek abla demek yerine ''vaf'' diyor. Herkesi (abi baba anne anneanne) söylüyor ama abla diyemiyor. Genişletmek için tıkla... 2 yaşında. Bence cevabı vermişsiniz. Ben 7 yaşımda arıya ağı diyordum. R çıkmıyordu. Yani 2 yaşında normal hocam. Bülbül gibi ötecek hali yok ya.
KS KS selorr Becerikli Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 363 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 142 Yer İstanbul 4 Aralık 2024 #3 Uyuyan Sincap dedi: 2 yaşında. Bence cevabı vermişsiniz. Ben 7 yaşımda arıya ağı diyordum. R çıkmıyordu. Yani 2 yaşında normal hocam. Bülbül gibi ötecek hali yok ya. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam diğerlerini söylemesi sadece abla diyememesi garip.
Uyuyan Sincap dedi: 2 yaşında. Bence cevabı vermişsiniz. Ben 7 yaşımda arıya ağı diyordum. R çıkmıyordu. Yani 2 yaşında normal hocam. Bülbül gibi ötecek hali yok ya. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam diğerlerini söylemesi sadece abla diyememesi garip.
Uyuyan Sincap 68 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.257 Çözümler 7 Beğeniler 3.134 4 Aralık 2024 #4 selorr dedi: Hayır hocam diğerlerini söylemesi sadece abla diyememesi garip. Genişletmek için tıkla... Öğrenir korkmayın. Daha küçük.
selorr dedi: Hayır hocam diğerlerini söylemesi sadece abla diyememesi garip. Genişletmek için tıkla... Öğrenir korkmayın. Daha küçük.
AhmetBurak Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 351 Beğeniler 183 4 Aralık 2024 #5 Ablasını sevmiyor sanırım. Şaka bir yana dostum daha 2 yaşında illaki söyler küçük daha.