Rogue 23

Uzman
Evet, trafikte sürekli görüyoruz; Yunusları, trafik polislerini anladık da neden zabıta ekiplerinin altında BMW 1200 GS, Tracer 7 gibi motosikletler var? Neyi, kimi kovalıyorlar? Bu kadar büyük motoru vermek, yanında daha büyük yakıt ve bakım masrafı da demek. Geçen ışıklarda denk geldik, biri daha vardı zabıtaya "Siz bununla kimi kovalıyorsunuz?" diye sordu, "Kimseyi" cevabını aldı. Sizin yorumunuz nedir?

Evet, trafikte sürekli görüyoruz; Yunusları, trafik polislerini anladık da neden zabıta ekiplerinin altında BMW 1200 GS, Tracer 7 gibi motosikletler var? Neyi, kimi kovalıyorlar? Bu kadar büyük motoru vermek, yanında daha büyük yakıt ve bakım masrafı da demek. Geçen ışıklarda denk geldik, biri daha vardı zabıtaya "Siz bununla kimi kovalıyorsunuz?" diye sordu, "Kimseyi" cevabını aldı. Sizin yorumunuz nedir?
Hocam hızlı müdahale ve caydırıcılık için kullanılıyor.

Dediğim gibi caydırıcılık var işin içinde. Ambulansın giremediği yerşere giriyorlar. Küçük motordan suçlu korkmaz mesela.
Zabıtanın görevi suçlu kovalamak değilki zaten :D O EGM'ne bağlı kolluk birimlerinin görevi. Zabıta belediye'ye bağlı bir kolluk birimi görevi belediyenin mevzuatını uygulamak. Ve ambulansın giremediği yere daha düşük cc motor da giremiyor mu illa 600 üstü mü lazım.

Zabıtanın görevi suçlu kovalamak değilki zaten :D O EGM'ne bağlı kolluk birimlerinin görevi. Zabıta belediye'ye bağlı bir kolluk birimi görevi belediyenin mevzuatını uygulamak.
Evet, fakat bir suç işlesen üstüne kocaman 2 motor gelse korkmaz mısın :D

Evet, fakat bir suç işlesen üstüne kocaman 2 motor gelse korkmaz mısın :D
Kardeşim cümlenin başını okumadın herhalde ya da anlamadın. Trafik ekipleri ve yunuslardan bahsetmiyorum onlar da olması normal zaten. Suç işlesen seni kovalayacak olanlar bunlar. Zabıtanın asli görevi suçlu kovalamak ve yakalamak değil yani.

Kardeşim cümlenin başını okumadın herhalde ya da anlamadın. Trafik ekipleri ve yunuslardan bahsetmiyorum onlar da olması normal zaten. Suç işleyen seni kovalayacak olanlar bunlar.
Ben karıştırdım jandarma ve zabıta. Off ya rezil olduk valla he. Bilmiyorum valla hocam şimdi araştırdım ve ekipman taşıma falanmış.