ornitorenk

Uzman
Eski bir Xbox'um var neredeyse 1.5-2 yıldır dolabın içinde duruyor. Acaba içi fanı vs çok tozlanmış mıdır? Temizletmek gerekir mi performansını etkiler mi?

Konsol Xbox One 1 TB.

Eski bir Xbox'um var neredeyse 1.5-2 yıldır dolabın içinde duruyor. Acaba içi fanı vs çok tozlanmış mıdır? Temizletmek gerekir mi performansını etkiler mi?

Konsol Xbox One 1 TB.

Eğer temizliği yapılmazsa biraz daha ısınacak bunun sonucuna bağlı olarak soğumak için daha yüksek RPM ile çalışıp sesli çalışacak. Eliniz değmişken bir ara temizlersiniz fan sesi vs yoksa acelesi yok ama bakımı zor değil sizin eşyanız sonuçta arada bakımını yapmaktan sorun gelmez.

Bence gerekir hocam. Boş şekilde durmuşsa her şekilde tozlanmıştır, işi biliyorsanız güzelce temizlemeniz çok iyi olur.

Hocam işi hiç bilmiyorum. Zaten küçük bir yerde yasıyorum Xbox temizleyen biri var mıdır çevremde bilmiyorum bile. En yakın merkez Adana. Buralarda güvenilir birisi varsa temizletebilirim ancak.

Konsol Xbox One 1 TB.
Saçma bir ses yapmıyorsa HAYIR! Kurcalamayın kardeşim şöyle ürünleri. Sonra vay CD changerin tırnağı kırıldı, vay kasasında tornavida eziği oldu, vay pump-out yaptı, vay coinwhile yapıyor, vay satarken etiketi delik diye almıyorlar diye üzülürsünüz.

Yanii öyle 1-2 seneden bir şey olmaz. Ha 10 sene olmuştur, temizle. Ben 2008'de aldığım sistemi ilk 2023'te temizledim örneğin.

Saçma bir ses yapmıyorsa HAYIR! Kurcalamayın kardeşim şöyle ürünleri. Sonra vay CD changerin tırnağı kırıldı, vay kasasında tornavida eziği oldu, vay pump-out yaptı, vay coinwhile yapıyor, vay satarken etiketi delik diye almıyorlar diye üzülürsünüz.

Yani öyle 1-2 seneden bir şey olmaz. Ha 10 sene olmuştur, temizle. Ben 2008'de aldığım sistemi ilk 2023'te temizledim örneğin.

Kimi temizle diyor kimi temizleme diyor bilemedim hocam. Şimdi bir de konsol Xbox One. Yani pek bilinmeyen bir konsol. Hadi PS3 PS4 olsa neyse. Adama veririm adam doğru dürüst yapamaz bir şeyini bozar vs çok bilinen bir şey olmadığı için.

Kimi temizle diyor kimi temizleme diyor bilemedim hocam. Şimdi bir de konsol Xbox One. Yani pek bilinmeyen bir konsol. Hadi PS3 PS4 olsa neyse. Adama veririm adam doğru dürüst yapamaz bir şeyini bozar vs çok bilinen bir şey olmadığı için.
Hocam zaten büyükşehirde yaşıyormuşsunuz, iyi bir bilgisayarcıya götürürseniz hallederler. Biz evde içini söküp temizledik yani bozacaklarını zannetmiyorum.