Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba.
2 yıl kadat önce sihirdar vadisi değişim aldığında salmıştım. Son zamanlarımda aram yardırıyordum. AP Kai'Sa, tahsildar karhus falan.
Şimdi Aram'a geri dönesim var. Bu 2 yıllık süreçte ne kaçırdım? Beni sadece itemler geriyor.
Satın alma kısıtlamalarıciddi item değişiklikleri, eklenen/kaldırılan itemler falan.
Bunları kisaca özetleyebilirseniz çok sevinirim.
İyi sosyaller.
Başla.
christopher moltisanti
Uzman
Sadece eğlence modlarını oynayacaksanız olabilir ama rekabetçi olarak rank kasayım derseniz başlamayın sakın.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
İşte onlara başlayacaktım. Ondan tavsiye istedim"ne kaçırdım" tarzı.Sadece eğlence modlarını oynayacaksanız olabilir ama rekabetçi olarak rank kasayım derseniz başlamayın sakın.
Ata Tuğkan
Uzman
Yıllık gelen LoL tutulması diye yorumladım. Bende de oluyor 1 hafta oynayıp salarsın. 
RockyHighway79
Üstün
Kanka oyun şu an çok hızlandı. Minyonlar artık daha hızlı çıkıyor, bütün kulelere barikat eklendi. Rol görevleri eklendi. Artık lane swap olayı yok maç esnasında; lobide değişmen gerek swap atacaksan. Ha, lane swap yine atarsın oyun içinde ama ne olur? Kendi koridorunda oynamadığın için herkes dakika 14'te rol görevini tamamlarken sen dakika 20'de falan tamamlarsın, hatta belki de daha da geç tamamlarsın, bilmiyorum. Orman yaratıkları da daha hızlı çıkıyor artık. Genel oyun süresi 35-45 dakikadan 25-35 dakikaya düştü. Nadir bazı maçları 40 dakika üstünde görebilirsin, kazma takımlar gelirse. Ki TR sunucusunda oynuyorsan çok kazma takımlar geliyor, bildiğin gibi. EUW'daki gibi sur atmıyor bizimkiler; kaybedecekleri maçı bile oynuyorlar. Onun dışında aklıma bir şey gelmedi şu anlık.
Bu arada Emerald veya Diamond falansan o eloda bile maçlar 50'ye 50 durumda. Ya şöyle söyleyeyim sana: Çok fazla hesap satın alımı var yüksek ihtimalle. Gold'a, Plat'a bile çıkamayacak kadar akılsız adamlar geliyor oyununa. Otomatik doldurma gelirse LP kaybetmiyorsun bu arada artık. Üstüne üstlük Double LP alıyorsun eğer B+ üstü performans gösterip oyunu kazanırsan.
Baron tekrar dakika 20'de çıkıyor ve oyunun bu hızlı temposunda Baron artık çok daha önemli bir objektif bana göre. Çoğu durumda ejder skipleyip Baron olmak daha mantıklı, emin ol.
Rol görevlerinde ne olduğunu da kısaca yazayım. Top lane fazladan 1 TP kazanıyor rol görevini tamamlayınca. Zaten TP girdiyse TP geliştirmesi alıyor. Top lane 20 seviyeye kadar çıkabiliyor artık. ADC'ler fazladan 1 eşya daha alabiliyor; ayakkabı için 7. bir slot açılıyor rol görevini tamamlayınca. Supportlar için rol görevini tamamlayınca fazladan kontrol totemi koymak için bir slot açılıyor. Mid lanerlar rol görevlerini tamamlayınca ayakkabı geliştirmesini yapabiliyor ve hızlı base özelliği kazanıyorlar (4 saniye). Son olarak Jungle'da rol görevini tamamlayınca fazladan hareket hızı kazanıyorsun ve eskiden 600 / 800 / 1200 olarak gelişen çarp hasarı 600 / 1000 / 1400 olarak değişiyor. Scuttle dakika 02.55'te çıkıyor.
Yazmayı unutmuşum, bi' de oyuna totem noktaları eklendi, o noktalara totem atınca çok daha geniş bir görüş sağlayabiliyorsun haritada.
Bu arada Emerald veya Diamond falansan o eloda bile maçlar 50'ye 50 durumda. Ya şöyle söyleyeyim sana: Çok fazla hesap satın alımı var yüksek ihtimalle. Gold'a, Plat'a bile çıkamayacak kadar akılsız adamlar geliyor oyununa. Otomatik doldurma gelirse LP kaybetmiyorsun bu arada artık. Üstüne üstlük Double LP alıyorsun eğer B+ üstü performans gösterip oyunu kazanırsan.
Baron tekrar dakika 20'de çıkıyor ve oyunun bu hızlı temposunda Baron artık çok daha önemli bir objektif bana göre. Çoğu durumda ejder skipleyip Baron olmak daha mantıklı, emin ol.
Rol görevlerinde ne olduğunu da kısaca yazayım. Top lane fazladan 1 TP kazanıyor rol görevini tamamlayınca. Zaten TP girdiyse TP geliştirmesi alıyor. Top lane 20 seviyeye kadar çıkabiliyor artık. ADC'ler fazladan 1 eşya daha alabiliyor; ayakkabı için 7. bir slot açılıyor rol görevini tamamlayınca. Supportlar için rol görevini tamamlayınca fazladan kontrol totemi koymak için bir slot açılıyor. Mid lanerlar rol görevlerini tamamlayınca ayakkabı geliştirmesini yapabiliyor ve hızlı base özelliği kazanıyorlar (4 saniye). Son olarak Jungle'da rol görevini tamamlayınca fazladan hareket hızı kazanıyorsun ve eskiden 600 / 800 / 1200 olarak gelişen çarp hasarı 600 / 1000 / 1400 olarak değişiyor. Scuttle dakika 02.55'te çıkıyor.
Yazmayı unutmuşum, bi' de oyuna totem noktaları eklendi, o noktalara totem atınca çok daha geniş bir görüş sağlayabiliyorsun haritada.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Anlaşıldı Soloque oynamayacağım. İyice karambol olmuş.Kanka oyun şu an çok hızlandı. Minyonlar artık daha hızlı çıkıyor, bütün kulelere barikat eklendi. Rol görevleri eklendi. Artık lane swap olayı yok maç esnasında; lobide değişmen gerek swap atacaksan. Ha, lane swap yine atarsın oyun içinde ama ne olur? Kendi koridorunda oynamadığın için herkes dakika 14'te rol görevini tamamlarken sen dakika 20'de falan tamamlarsın, hatta belki de daha da geç tamamlarsın, bilmiyorum. Orman yaratıkları da daha hızlı çıkıyor artık. Genel oyun süresi 35-45 dakikadan 25-35 dakikaya düştü. Nadir bazı maçları 40 dakika üstünde görebilirsin, kazma takımlar gelirse. Ki TR sunucusunda oynuyorsan çok kazma takımlar geliyor, bildiğin gibi. EUW'daki gibi sur atmıyor bizimkiler; kaybedecekleri maçı bile oynuyorlar. Onun dışında aklıma bir şey gelmedi şu anlık.
Yazmayı unutmuşum, bi' de oyuna totem noktaları eklendi, o noktalara totem atınca çok daha geniş bir görüş sağlayabiliyorsun haritada
ARAM'da keyfe keder oynamak istersem neler var? Hala bazi trol dizilimlere müsade ediliyor mu? Ap kaisa, Tahsildar liandry karhus, ap nunu, sürekli ulti spamlayan ashe gibi. Dönersem aram dönerim çünkü.
RockyHighway79
Üstün
Hocam bende de ARAM yok ya, onu ARAM'cı arkadaşlar yazsınAnlaşıldı Soloque oynamayacağım. İyice karambol olmuş.
ARAM'da keyfe keder oynamak istersem neler var? Hala bazi trol dizilimlere müsade ediliyor mu? Ap kaisa, Tahsildar liandry karhus, ap nunu, sürekli ulti spamlayan ashe gibi. Dönersem aram dönerim çünkü.