2 yıllık uzaktan eğitimden DGS ile örgün eğitime geçilir mi?

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Ben şu anda 2 yıllık bilgisayar programcılığı bölümü okuyorum. DGS ile bilgisayar mühendisliğine geçesim var da şimdi eğer ki geçersem yine uzaktan eğitimden mi devam edeceğim?

Hayır, Bilgisayar Mühendisliği bölümünü açıktan okuyamazsın. DGS ile 4 yıllık örgün yani yüz yüze eğitime geçebilirsin.

Hayır, bilgisayar Mühendisliği bölümünü açıktan okuyamazsın. DGS ile 4 yıllık örgün yani yüz yüze eğitime geçebilirsin.

Vallahi hocam, size şöyle demek isterim ki gerçekten uzak eğitim sıkıcı. Bunu çoğunlukla içine kapanık biri olarak söylüyorum.

Vallahi hocam, size şöyle demek isterim ki gerçekten uzak eğitim sıkıcı. Bunu çoğunlukla içine kapanık biri olarak söylüyorum.
Haklısınız hocam uzaktan eğitim bana da sıkıcı geliyor. Üniversitede sınıf ortamı, genel ortam farkını hissettiriyor. Yüz yüze eğitim almak da çok fark ettiriyor kesinlikle. Uzaktan eğitimde birçok şeyden mahrum kalarak bu eğitimi alıyorsun. Tabii ki şartlara göre değişiyor, birinin imkanı yoksa uzaktan eğitim kesinlikle çok avantajlı duruma geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…