kaanbey 5

Uzman
Selam, maalesef istediğim sıralamayı elde edemedim fakat sıkıldığım için 2. girişim diye bu sene bölüm yazmak istiyorum, bilgisayar programcılığı fakat uzaktan öğretim. Seneye YKS'ye tekrar gireceğim, yazılır mı sizce?

Tabii okunur ama şunu anlayamadım. Sıkıldığın için mi yazmak istiyorsun yoksa istekli bir şekilde mi okumak istiyorsun? Seneye tekrardan YKS'ye gireceğim diyorsun.
Hocam, baskıdan biraz ama artık şu mezun kafasından kurtulayım, bir üniversitem olsun istiyorum. Fakat kaydırma sebebiyle ve sınavda 40 tane olay geldiği için çok kötü geçti. Normalde hayalim uçak teknolojisi ondan dolayı tekrar gireceğim.

Hocam, baskıdan biraz ama artık şu mezun kafasından kurtulayım, bir üniversitem olsun istiyorum. Fakat kaydırma sebebiyle ve sınavda 40 tane olay geldiği için çok kötü geçti. Normalde hayalim uçak teknolojisi ondan dolayı tekrar gireceğim.

Uçak ile ilgili bir bölüm var diye biliyorum (Havacılık Yönetimi); mesela okuyabilirsin. Bu sayede kendin istediğin bölümü seve seve okursun tabii başka bir bölüme geçmezsen.