Detaylar
Kim cevapladı?Tabii okunur ama şunu anlayamadım. Sıkıldığın için mi yazmak istiyorsun yoksa istekli bir şekilde mi okumak istiyorsun? Seneye tekrardan YKS'ye gireceğim diyorsun.
Hocam, baskıdan biraz ama artık şu mezun kafasından kurtulayım, bir üniversitem olsun istiyorum. Fakat kaydırma sebebiyle ve sınavda 40 tane olay geldiği için çok kötü geçti. Normalde hayalim uçak teknolojisi ondan dolayı tekrar gireceğim.Tabii okunur ama şunu anlayamadım. Sıkıldığın için mi yazmak istiyorsun yoksa istekli bir şekilde mi okumak istiyorsun? Seneye tekrardan YKS'ye gireceğim diyorsun.
Hocam, baskıdan biraz ama artık şu mezun kafasından kurtulayım, bir üniversitem olsun istiyorum. Fakat kaydırma sebebiyle ve sınavda 40 tane olay geldiği için çok kötü geçti. Normalde hayalim uçak teknolojisi ondan dolayı tekrar gireceğim.
Uçak ile ilgili bir bölüm var diye biliyorum (Havacılık Yönetimi); mesela okuyabilirsin. Bu sayede kendin istediğin bölümü seve seve okursun tabii başka bir bölüme geçmezsen.
O yerler maalesef benim oturduğum yerde yok.Uçak ile ilgili bir bölüm var diye biliyorum (Havacılık Yönetimi); mesela okuyabilirsin. Bu sayede kendin istediğin bölümü seve seve okursun tabii başka bir bölüme geçmezsen.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, uzaktan öğretimde fiziksel olarak okul yok; uzaktan bölüme devam ediyorsunuz. Sadece sınavlara fiziksel olarak yakınınızdaki eğitim kurumları binalarında giriyorsunuz.
Havacılıkta uzaktan eğitim yok diye biliyorum.Hocam, uzaktan öğretimde fiziksel olarak okul yok; uzaktan bölüme devam ediyorsunuz. Sadece sınavlara fiziksel olarak yakınınızdaki eğitim kurumları binalarında giriyorsunuz.
Son düzenleyen: Moderatör:
baktım hocam sıralama yetmiyor 500 lerde benim sıralama.Yükseköğretim Program Atlası üzerinden baktım hocam. Anadolu Üniversitesi'nde varmış.
Baktım hocam sıralama yetmiyor 500'lerde benim sıralama.
Hocam, 2 yıllık mı bölüm istiyordunuz yoksa 4 yıllık bir açık öğretim bölümünü mü istiyorsunuz? Ona göre bakalım.