Roronoa Zoro 5

Gelişen
E-Devlet'ten kaydımı yaptım. Öğrenci belgesi gözüküyor. Üniversite sayfasından öğrenci bilgi sistemine de girebiliyorum, öğrenci numaram da çıkmış. Ekstradan yapmam gereken var mı?
İnternette çoğu kişi kayıt bitince SMS geldiğini söylüyorlardı. Bana gelmedi, sorun olmasın sonradan.

Ben de e-Devlet'ten kaydımı yaptım hatta okulun internet sitesinden de kayıt yaptım ama okulu aradığımızda e-Devlet'te onayın yapılmadığını söylediler. Bekleyip göreceğiz artık.

Ben de e-Devlet'ten kaydımı yaptım hatta okulun internet sitesinden de kayıt yaptım ama okulu aradığımızda e-Devlet'te onayın yapılmadığını söylediler. Bekleyip göreceğiz artık.
OBS'ye girdiğine göre öğrenci numaran çıkmış oluyor. Sağ yukarda yazar. Öğrenci numaran çıkmış olduğuna göre de kayıtlı, on numara bir öğrenci olmuş oluyorsun. Sistemlerine düşmemiştir daha.

OBS'ye girdiğine göre öğrenci numaran çıkmış oluyor. Sağ yukarda yazar. Öğrenci numaran çıkmış olduğuna göre de kayıtlı, on numara bir öğrenci olmuş oluyorsun. Sistemlerine düşmemiştir daha.
Zaten OBS üzerinden öğrenci bilgileri sekmesinden öğrenim durumunuzun aktif olup olmadığı yazıyormuş.
1787568815738.webp

AÖF'de harç ücreti filan varsa yatırman gerekebilir.
Harç ücretlerinin ödemesi ne zaman başladığını sormak için aramıştık zaten okulu onlarda e-Devlet tarafından kaydınız onaylanmamış gözüküyor isterseniz şimdi ya da onaylanınca ödeyebilirsiniz demişlerdi. Biz de şimdilik onaylanana kadar ya da yarına kadar bekleyeceğiz.