Hocam kusura bakmayın hiçbiri alınmaz eğer oyun oynayacaksanız. Oyun için değilse alınabilir fakat oyun oynayacağım diyorsunuz. O bütçenin hakkı bu: Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007WTR i5-12450HX 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Ancak Vatan Bilgisayar şartı koştuğunuz için önerebileceğim en iyi model: https://www.vatanbilgisayar.com/ace...-rtx4050-6gb-8gb-1tb-ssd-15-6inc-freedos.html
Nitro v15 alınmaz diyorlar ama.

Asus Vivobook 15
Asus Vivobook 15 M1502
Lenovo Ideapad Slim 3
Herkese iyi akşamlar. Vatan'dan laptop alacağım. Teknosa, MediaMarkt'da olabilir. İnternetten önermeyin. Kriterlerim çoğunlukla ders, oyun için sadece Valorant, FS22 olabilir. Linkteki laptoplar nasıldır alınır mı? Şimdiden teşekkürler.
Sana bi' laptop ayarlayamadık gitti haftalardır. Vazgeç şu mağaza sevdandan.

Mağaza pahalı olur genelde. Eğer web alışverişi yaparım diyorsan bunlardan birini alabilirsin, bütçeni kendin belirle:

Bu modelde hem günlük işlerini rahatça yaparsın hem de oynamak istediğin oyunları hatırı sayılır ölçüde oynarsın.

Biraz daha iyi olsun dersen:

Bütçen 25K, bu doğrultuda en mantıklı seçim ise 4050 bir modeli tercih etmen olacaktır:

3050 kaldırabilir hocam ama internete açılabilirsen daha iyilerini alabilirsin.
Sana bi' laptop ayarlayamadık gitti haftalardır. Vazgeç şu mağaza sevdandan.
Hocam biliyorum internetten almak mantıklı ama kargo sorunu ve satıcı sorunu yaşarım diye yaklaşmak istemiyorum diğer forumda bir arkadaş Tuf Gaming A15 aldı 1 tane ölü piksel çıkmış ve iade edemediğini söyledi bu yüzden elden almayı düşünüyorum ben. Biraz daha detaylı bir araştırma yapacağım o zaman kararımı vereceğim.