Bütçe
25000

Eanas

Başarılı
Merhabalar,

20 ila 25 bin TL arasında bütçem var, genel olarak YouTube ve diğer sosyal medya uygulamaları ağırlıklı olarak kullanım sağlıyorum. Arada sırada oyun oynarım, kamerasının ve bataryasının iyi olması benim için önemli. S23 FE modelini araştırıyordum fakat kalın ekran çerçevesi, ısınma ve pil ömrünün düşük olması beni bu modelden soğuttu. Alternatif olarak önerebileceğiniz cihazlar nelerdir?

Önereceğiniz cihazların mutlaka 20 bin TL'den başlamasına gerek yok, daha düşük fiyatlı bir alternatif varsa bütçeyi düşürebilirim de.

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

20 ila 25 bin TL arasında bütçem var, genel olarak YouTube ve diğer sosyal medya uygulamaları ağırlıklı olarak kullanım sağlıyorum. Arada sırada oyun oynarım, kamerasının ve bataryasının iyi olması benim için önemli. S23 FE modelini araştırıyordum fakat kalın ekran çerçevesi, ısınma ve pil ömrünün düşük olması beni bu modelden soğuttu. Alternatif olarak önerebileceğiniz cihazlar nelerdir?

Önereceğiniz cihazların mutlaka 20 bin TL'den başlamasına gerek yok, daha düşük fiyatlı bir alternatif varsa bütçeyi düşürebilirim de.

Şimdiden teşekkürler.
Samsung A55 alabilirsin. Kamera ve batarya olarak oldukça iyi.

Öneriler için çok teşekkür ederim, S22 serisinin de bataryası için kötü yorumlar vardı, S22 Plus'un bataryası S23FE den daha mı iyidir?

Samsung telefonların ve Samsung üretimli işlemcilerin bataryaları genelde kötüdür. En iyisi A55 ama sonuçta A serisi bir cihaz.
Batarya istiyorsanız 8 gen 1'li cihazlardan uzak durun. Nothing Phone cihazları batarya olarak ortalamanın üzerinde oluyor. Xiaomi 13T, Oneplus Nord 3, Vivo V30, Honor X9B, Realme 12 Pro+ bataryalarına kefil olabileceğim diğer modeller.

Herkese merhaba, göndermiş olduğunuz bağlantı üzerindeki indirimden faydalandım ve S22+ satın aldım. Önerileriniz için çok teşekkür ederim, umarım pişman olmam.

Herkese tekrardan merhaba, 6 Ağustos tarihinde önerdiğiniz S22+ telefonu satın aldım fakat 2 iş gününe rağmen halen kargoya verilmedi, site üzerinde stokta var yazıyordu ben satın aldığımda ama müşteri hizmetlerini aradığımda henüz tedarik aşamasında olduğunu söyledi, ben de siparişi iptal ettim. Bu telefon yerine S21 fe veya farklı bir öneriniz var mı?

Son düzenleme: