Bütçe
20.000-25.000

Dekar

Uzman
Arkadaşıma toplama PC bakiyoruz taksitli almayi dusunuyor bu civarda onerebileceginiz veya parcasini degistirip sunu alabilirsiniz dediginiz bir sistem var midir?

Hazır sistem satanların çoğu taksitli satmıyor. Ne tarz oyunlar oynuyor ve monitörü ayrı olarak mı alacak bu bütçeden?

Eğer bonus kart ile alacaksanız bu sistemde 12 aya kadar taksit var.
Bu bütçede hazır sistem öneririm.

Hocam saticisi guvenilir midir acaba? Bu sistem cok guzelmis.

Eğer bonus kart ile alacaksanız bu sistemde 12 aya kadar taksit var.
Bu bütçede hazır sistem öneririm.
Bundan daha iyisi çıkmaz. Hazır sistem konusunda arkadaşlar kadar bilgili değilim, genelde parça parça topluyorum ben ancak düşük bütçelerde hazır sistem en mantıklısı. Bu sistem gerçekten harika. AM5 sistem bu fiyata bedavadan biraz pahalı gerçekten. Elinize sağlık @Quezzy

Bundan daha iyisi çıkmaz. Hazır sistem konusunda arkadaşlar kadar bilgili değilim, genelde parça parça topluyorum ben ancak düşük bütçelerde hazır sistem en mantıklısı. Bu sistem gerçekten harika. AM5 sistem bu fiyata bedavadan biraz pahalı gerçekten. Elinize sağlık @Quezzy

Hocam RAM icin XPG dusunuyoruzda Goodram SSD'yi guvenilir bulamadim onerdigi ssdlerde iyi degil gibi ama bu sistemi onerdigi icin @Quezzy arkadasimiza gercekten cok teşekkür ederim.