Miscatwatt

Başarılı
Merhaba, 2. el 20-25k arası laptop arıyorum. Photoshop ve Blender kullanacağım ara sıra oyun vs oynarım öneriniz varsa çok memnun olurum.

Öneri için sağ olun hocam. Nitro5 ler genel olarak övülüyor forumda. Merak ettiğim malzeme kalitesi nasıldır veya ısınma sorunları gibi kronik sorunları var mıdır. Bu paraya bu kadar oluyor dersenizde anlarım.

Öneri için sağ olun hocam. Nitro5'ler genel olarak övülüyor forumda. Merak ettiğim malzeme kalitesi nasıldır veya ısınma sorunları gibi kronik sorunları var mıdır? Bu paraya bu kadar oluyor dersenizde anlarım.

Öneriyoruz çünkü potansiyeli gayet iyi cihazlardan. Malzeme kalitesi fiyatına göre iş görür, soğutması da stok termal macun ile pek de iyi değil, faz değişenli pullsar ice Dragon kyrosheet uygularsınız 17w/mk soğutması da canavar olur. Onun dışında kronik "bariz" bir sorunu da yok cihazların.

Öneriyoruz çünkü potansiyeli gayet iyi cihazlardan. Malzeme kalitesi fiyatına göre iş görür, soğutması da stok termal macun ile pek de iyi değil, faz değişenli pullsar ice Dragon kyrosheet uygularsınız 17w/mk soğutması da canavar olur. Onun dışında kronik "bariz" bir sorunu da yok cihazların.

@Miscatwatt 2.elde Nitro 5 serisi çok avantajlı. Yalnız tavsiyem şudur. Nitro 5'lerde gelen termal macun leş. PTM yaparsanız çok iyi yaparsınız. Malzeme kalitesi bir Tongfang veya TUF F16 olmasa da iyidir tatmin eder.

Anladım hocam. Bu tarz oyuncu laptopları donanım bakımından zengin oluyorlar fakat taşınabilirlik ve kompaktlık konusunda pek iyi değiller. Tabii ki bütçeye göre bu iki opsiyonu karşılayan ürünler bulabiliyorum fakat acaba Thinkpad tarzı daha kompakt taşınabilir bir cihaz alsam performans bakımından beni üzer mi? Zaten ağır işlerimi halihazırda var olan masaüstü bilgisayarımda hallediyorum fakat iş yeri için laptopa ihtiyacım oluyor. Kafam bu konuda biraz karışık anlayışınız için sağ olun.

Anladım hocam. Bu tarz oyuncu laptopları donanım bakımından zengin oluyorlar fakat taşınabilirlik ve kompaktlık konusunda pek iyi değiller. Tabii ki bütçeye göre bu iki opsiyonu karşılayan ürünler bulabiliyorum fakat acaba Thinkpad tarzı daha kompakt taşınabilir bir cihaz alsam performans bakımından beni üzer mi? Zaten ağır işlerimi halihazırda var olan masaüstü bilgisayarımda hallediyorum fakat iş yeri için laptopa ihtiyacım oluyor. Kafam bu konuda biraz karışık anlayışınız için sağ olun.

Performans farkı çok olacaktır. En basitinden alacağınız laptop iGPU, gaming skalasındaki bir laptop dGPU kullanıyor. Bu da performans konusunda neredeyse 3-4 katı fark demek.

Ancak, eğer ki siz batarya performansı istiyorsanız o zaman da başka seçeneklere bakarız. Laptopu kullanacak kişi sizsiniz, haber vermeniz yeterlidir.