İnternet üzerinden alacağım alırsam zaten. Amazonda S9 20K S10+ 25.5 26 K arasında değişiyor.Açıkcası değer. Ama bence internetten alın daha ucuza gelir.
Detaylar
Kim cevapladı?Kalemle çok işiniz yoksa S9 tavsiye etmiyorum.
Honor magic pad 2'yi deneyimlemedim ama S9'dan daha iyidir isterseniz üstüne konuşabiliriz.
Uzun süredir S9 kullanıcısı olarak.
Mesela One UI 6'nın stabil olmadığını animasyonlarının ne kadar kötü olduğunu biliyorsunuzdur tabletlerde daha da kötü.
Uygulama açarken ekran bölerken alttan kaydırıken akıcı değil. Honor'un muhtemelen daha iyidir.
Ekran çok fazla yansıma yapıyor.
Ekran çerçeve oranı honora kıyasla kötü.
Ekran PWM değeri düşük ekrana uzun süre bakınca gözlerim ağrımaya başlıyor.
Honor magic pad 2'yi deneyimlemedim ama S9'dan daha iyidir isterseniz üstüne konuşabiliriz.
Mesela One UI 6'nın stabil olmadığını animasyonlarının ne kadar kötü olduğunu biliyorsunuzdur tabletlerde daha da kötü.
Uygulama açarken ekran bölerken alttan kaydırıken akıcı değil. Honor'un muhtemelen daha iyidir.
Son düzenleme:
OneUI 7 zaten 7 Nisan’da dağıtılcak.Kalemle çok işiniz yoksa S9 tavsiye etmiyorum.
Bekliyorum.
Bakıp göreceğiz Samsung becerebilmiş mi becerememiş mi?
Animasyonlar düzeldi gibi bir iddia var da önemli olan stabilizasyon.
Hepsini geçtim en son Tab S8 aldım ikinci el. İhtiyaçlarım doğrultusunda donanım olarak fazla olacaklarını düşündüm. Güzel fiyata bulunca S8 çektim. Yeterli olur benim için şuan. Daha önce 1-2 ay Ipad Mini 4 kullanmıştım bir de Honor Pad X9 kullanmıştım 1 ay süreyle SpaceDesk ile ikinci monitör olarak bunların dışında tablet kullanmadım. Ana amacım zaten ikincil monitör olarak kullanmak. Normalde portable monitör bakıyordum ama 10-11 inç ebatlarında doğru düzgün bir seçenek bulamadım. Çokta masraf yapmaya gerek duymadığım için en son Tab S8 aldım. Değerli yorumlarınız için herkese teşekkür ederim.Bekliyorum.
Bakıp göreceğiz Samsung becerebilmiş mi becerememiş mi?
Animasyonlar düzeldi gibi bir iddia var da önemli olan stabilizasyon.
Hepsini geçtim en son Tab S8 aldım ikinci el. İhtiyaçlarım doğrultusunda donanım olarak fazla olacaklarını düşündüm. Güzel fiyata bulunca S8 çektim. Yeterli olur benim için şu an. Daha önce 1-2 ay iPad mini 4 kullanmıştım bir de Honor pad X9 kullanmıştım 1 ay süreyle spacedesk ile ikinci monitör olarak bunların dışında tablet kullanmadım. Ana amacım zaten ikincil monitör olarak kullanmak. Normalde portable monitör bakıyordum ama 10-11 inç ebatlarında doğru düzgün bir seçenek bulamadım. Çok da masraf yapmaya gerek duymadığım için en son Tab S8 aldım. Değerli yorumlarınız için herkese teşekkür ederim.
Mantıklı bir karar, hayırlı olsun.