Dany Fırtınadoğan
Üstün
Kız kardeşime alacağım. Bataryası uzun gitsin, ona ulaşabilelim. Oyun oynar ve fotoğraf çeker, bu iki noktada üzmesin onu. Öneriler için şimdiden teşekkürler
35.000 civarlarında 25FE var, bütçe çıkarsa bakılabilir. Çıkmazsa A37, A56 gibi cihazlara bakabilirsiniz.Kız kardeşime alacağım. Bataryası uzun gitsin, ona ulaşabilelim. Oyun oynar ve fotoğraf çeker, bu iki noktada üzmesin onu. Öneriler için şimdiden teşekkürler
Ben yandım, o yanmasın. Exynos işlemci istemiyorum.35.000 civarlarında 25FE var, bütçe çıkarsa bakılabilir. Çıkmazsa A37, A56 gibi cihazlara bakabilirsiniz.
Günümüz Exynos modelleri eskisi kadar problemli değil.Ben yandım, o yanmasın. Exynos işlemci istemiyorum.
30.000'e A57'de geliyor, bakılabilir.35.000 civarlarında 25FE var, bütçe çıkarsa bakılabilir. Çıkmazsa A37, A56 gibi cihazlara bakabilirsiniz.
S24FE kullanıyorum 45 derece, 3 saat ekran süresi normalse bir şey diyemem.Günümüz Exynos modelleri eskisi kadar problemli değil.
Exynos olmayan pek mantıklı bir model yok gibi bu fiyata. Eskisi kadar kötü değil Exynos'lar. Bence alınabilir. A57 alınır mesela.Ben yandım, o yanmasın. Exynos işlemci istemiyorum.
Kız kardeşime alacağım. Bataryası uzun gitsin, ona ulaşabilelim. Oyun oynar ve fotoğraf çeker, bu iki noktada üzmesin onu. Öneriler için şimdiden teşekkürler.
S serisindeki FE modellerin neredeyse hepsi böyle. Amiral gemisi standartlarındaki Exynos çipler böyle, ama A serisindeki çipler böyle değil.S24FE kullanıyorum 45 derece, 3 saat ekran süresi normalse bir şey diyemem.