20.000-30.000 TL arası telefon önerisi

Bütçe
20.000-30.000 TL

seeraddar

Yetkin
Kız kardeşime alacağım. Bataryası uzun gitsin, ona ulaşabilelim. Oyun oynar ve fotoğraf çeker, bu iki noktada üzmesin onu. Öneriler için şimdiden teşekkürler

Kız kardeşime alacağım. Bataryası uzun gitsin, ona ulaşabilelim. Oyun oynar ve fotoğraf çeker, bu iki noktada üzmesin onu. Öneriler için şimdiden teşekkürler
35.000 civarlarında 25FE var, bütçe çıkarsa bakılabilir. Çıkmazsa A37, A56 gibi cihazlara bakabilirsiniz.

Ben yandım, o yanmasın. Exynos işlemci istemiyorum.
Günümüz Exynos modelleri eskisi kadar problemli değil.

Tabii Snapdragon daha iyi, ancak Exynos artık aşırı şekilde ısınan verimsiz işlemciler değil artık.

35.000 civarlarında 25FE var, bütçe çıkarsa bakılabilir. Çıkmazsa A37, A56 gibi cihazlara bakabilirsiniz.
30.000'e A57'de geliyor, bakılabilir.

Kız kardeşime alacağım. Bataryası uzun gitsin, ona ulaşabilelim. Oyun oynar ve fotoğraf çeker, bu iki noktada üzmesin onu. Öneriler için şimdiden teşekkürler.

Oyun, batarya ve kamerada üzmesin? Yani A57 olabilir, POCO elenir. A serisinin batarya iyi, kamera ve oyun kısmında üzmez.

S24FE kullanıyorum 45 derece, 3 saat ekran süresi normalse bir şey diyemem.
S serisindeki FE modellerin neredeyse hepsi böyle. Amiral gemisi standartlarındaki Exynos çipler böyle, ama A serisindeki çipler böyle değil.

A serisinde bu tür sıkıntılar yok. S serisinde de bu tarz aşırı düşük kullanım da söz konusu değil. S FE modellerinde aşırı agresif verimsizlik söz konusu.

Eger kamera beklentisi varsa POCO mantikli degil. Exynos da istemiyorsaniz bu butcedeki Samsung'lar eleniyor. Geriye Phone 3a kaldi gozume carpan.

Ama endiseniz batarya yonundeyse bence A57'ye bir sans verilebilir. Pek fiyatini hak ettigini dusunmuyorum ama bataryasi A56'ya gore hissedilir sekilde iyi.

Kiyas olmasi bakimindan sizin telefon atadigim kullanim degerlerinde 10 saat almis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…