Bütçe
20.000-30.000 TL
En önemli öncelik panel hocam. İkinci el YD 15 Pro nasıl olur 24 bin civarına?
O zaman salla Nothing 3a ve Pro'yu. Ben YD telefon almayi mantikli bulmuyorum Samsung ve Apple tarafinda. Hat cekmeme gibi sorunlar oldugunu duymustum fakat bu konudan tam emin degilim. Sifir olarak 24 bin civarina A56 alinabilir. Paneli ve kamerasi iyidir. Fakat 15 Pro gibi bir cihaz istiyorsun anladigim kadariyla. Yurt disi riskini alirim diyorsan Phone 3 saglam telefon fiyatina gore. Pazarlik ve eski cihazida verirsen cok mantikli telefon. Zaten IMEI'sini yazilimsal olarak olusturuyorlar. Riski yok gibi bir sey.
Bazi ilanlar.

O zaman salla Nothing 3a ve Pro'yu. Ben YD telefon almayi mantikli bulmuyorum Samsung ve Apple tarafinda. Hat cekmeme gibi sorunlar oldugunu duymustum fakat bu konudan tam emin degilim. Sifir olarak 24 bin civarina A56 alinabilir. Paneli ve kamerasi iyidir. Fakat 15 Pro gibi bir cihaz istiyorsun anladigim kadariyla. Yurt disi riskini alirim diyorsan Phone 3 saglam telefon fiyatina gore. Pazarlik ve eski cihazida verirsen cok mantikli telefon. Zaten IMEI'sini yazilimsal olarak olusturuyorlar. Riski yok gibi bir sey.
Bazi ilanlar.
YD 14 Pro veya 15 Pro nasıl olur? iPhone meraklısı değilim fakat içinde benim için çok önemli fotoğraf ve videolar vardı, hem onları da almış olurum. +(Eski iPhone'umda)

Herkese iyi sosyaller. Telefon bakıyorum, bütçede belirli birkaç model var. Önceliğim şunlar:

• Ekran
• Yazılım ve batarya
• Kamera

Oyun performansı önemli değil, oyun oynamıyorum. Bütçe 20-30 bin TL arası. Düşükten yükseğe olacak şekilde 3 model önerirseniz sevinirim. 2. ele açığım.
S24 bakın.