Bütçe
20.000-30.000 TL
Makaleler
13
Yer
İstanbul
Herkese iyi sosyaller. Telefon bakıyorum, bütçede belirli birkaç model var. Önceliğim şunlar:

• Ekran
• Yazılım ve batarya
• Kamera

Oyun performansı önemli değil, oyun oynamıyorum. Bütçe 20-30 bin TL arası. Düşükten yükseğe olacak şekilde 3 model önerirseniz sevinirim. 2. ele açığım.

Herkese iyi sosyaller. Telefon bakıyorum, bütçede belirli birkaç model var. Önceliğim şunlar:

• Ekran.
• Yazılım ve batarya.
• Kamera.

Oyun performansı önemli değil, oyun oynamıyorum. Bütçe 20-30 bin TL arası. Düşükten yükseğe olacak şekilde 3 model önerirseniz sevinirim. 2. ele açığım.

Nothing 3A ile 3A Pro alırdım ben olsam.
Çok iyi yazılımı var, bataryası iyi, ekranı iyi ve kamera ortalana.
Bence bu bütçede 2.ele bakmayın.
Sıfır kapalı kutu yurt dışı Xiaomi 15t Pro bakabilirsiniz.

Yani tabii bu fiyatlardaki cihazlardan daha iyi ama beklentiniz ne o önemli.
Eğer S23 Ultra kadar iyi olmasına gerek yoksa 2.el kovalamayın şahsen. Ama fiyatımın en iyisi olması lazın diyorsan alınabilir. Ancak ömrü kısa.
Beklentim şarjı üzmesin, ekranı iyi olsun, kamerası da üzmesin o kadar. Anlık Poco F4 kullanıyorum yazılımı bunun kadar kötü olmasın, yeterli.

• Ekran.
• Yazılım ve batarya.
• Kamera.

Yurt dışı alabilirseniz arkadaşın dediği gibi 15t Pro çok mantıklı. Ekran iyi yazılım ve batarya iyi kamera da iyi. Tek eksisi USB 2.0 ve ön kameranın 30FPS olması. Fakat arka kamera bu açığı kapatıyor. S23 Ultra içinse bence artık alınmaz. Muhtemelen 2. ellerinde ekranda yanıklar vardır.

Kamera ve panel onemli degilse Nothing Phone 3a memnun edecek bir cihaz. Batarya ve yazilim kisminda uzmez. Kamerada zoom performansi onemliyse 3a Pro'ya yonelebilirsin. Panel ve kamerasi iyi olsun istiyorsan S24 alabilirsin.
En önemli öncelik panel hocam. İkinci el YD 15 Pro nasıl olur 24 bin civarına?