Arkadaşlar zamanında yerli TV diye Vestel aldık. Ne yazılım geldi ne bir şey oldu. TV'nin ortasında çizgi çıktı. Şimdi yeni bir televizyon almayı düşünüyoruz. Marka olarak TCL düşündüm. 20-30 bin arası TV önerisi gerekli. Ben 2 model gördüm, arasındaki farka değer mi? Genelde TV'yi babam izleyecek.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000-30.000 TL
Samsung 55 inç Crystal UHD U8200F 4K Smart TV (2025) : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung 55 inç Crystal UHD U8200F 4K Smart TV (2025) : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
LG 55UA84006LB 55" 139 Ekran 4k Ultra HD LED Televizyon
LG 55UA84006LB 55" 139 Ekran 4k Ultra HD LED Televizyon ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm LED Televizyon ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Samsung 55 inç Crystal UHD U8200F 4K Smart TV (2025) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
![]()
LG 55UA84006LB 55" 139 Ekran 4k Ultra HD LED Televizyon
LG 55UA84006LB 55" 139 Ekran 4k Ultra HD LED Televizyon ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm LED Televizyon ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
TCL düşünüyorum hocam OLED olmadığı sürece TCL devam, TCL Mini LED'ler de pahalı. QLED uygun sanırım.
TCL de kalitelidir hocam. Alınır.TCL düşünüyorum hocam OLED olmadığı sürece tCL devam, tCL Mini LED'ler de pahalı. QLED uygun sanırım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 2
TCL'in de müşteri aldatmacasından dolayı AB mahkemeleri tarafından ceza yediğinden haberiniz var mıydı?
Sırf yabancı marka olduğundan dolayı oluşan bu anlamsız hayranlığınızın sebebini anlamadım.
Bu bütçede önereceğim kesinlikle Next'in 55" Mini LED modeli olur.
Sırf yabancı marka olduğundan dolayı oluşan bu anlamsız hayranlığınızın sebebini anlamadım.
Bu bütçede önereceğim kesinlikle Next'in 55" Mini LED modeli olur.
TCL'in de müşteri aldatmacasından dolayı ab mahkemeleri tarafından ceza yediğinden haberiniz var mıydı?
Bu bütçede önereceğim kesinlikle Next'in 55" mini LED modeli olur.
Ne anlatıyon dayı sen.