Bütçe
20.000-30.000 TL

Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
iPhone 11 satılıp yerine güzel bir telefon alınacak. Tek tek yazayım ona göre bakarsınız.

-Çerçeveler güzel olmalı, Samsung FE telefonlar ve A serisi bu yüzden geçersizdir.
-Clash Royale hariç oyun oynanmıyor, o da oyun sayılmayacak kadar hafif.
-Genel kullanım amaçlı alınıyor.
-Kesinlikle Huawei Watch GT6 ile uyumlu olmalıdır, WhatsApp'dan klavye ile mesaj yazma şartımız vardır. (Saati ben hediye aldım ama klavye çalışmıyor şu an)
-Sıfır telefon olmalı, ben de ikinci el aldırmaya çalıştım istemedi.

Honor Magic 7 Lite ve Honor 400 buldum. Magic 7 Lite bayağı kötü kalıyor aslında Honor 400 yanında.

Honor 400 yerine Samsung S24 almamızın bize ne gibi bir faydası olur? Fazladan verilen 13 bin lira paranın karşılığını nasıl alırız üstte yazdıklarıma göre bakılırsa? Honor 400 bizi yarı yolda bırakır mı her anlamda?

iPhone 11 satılıp yerine güzel bir telefon alınacak. Tek tek yazayım ona göre bakarsınız.

-Çerçeveler güzel olmalı, Samsung FE telefonlar ve a serisi bu yüzden geçersizdir.
-Kesinlikle Huawei Watch GT6 ile uyumlu olmalıdır, WhatsApp'dan klavye ile mesaj yazma şartımız vardır. (saati ben hediye aldım ama klavye çalışmıyor şu an)

Honor magic 7 Lite ve Honor 400 buldum. Magic 7 Lite bayağı kötü kalıyor aslında Honor 400 yanında.

Honor 400 yerine Samsung S24 almamızın bize ne gibi bir faydası olur? Fazladan verilen 13 bin lira paranın karşılığını nasıl alırız üstte yazdıklarıma göre bakılırsa? Honor 400 bizi yarı yolda bırakır mı her anlamda?

Honor 400 orta segment telefon. 4 5 sene giderse gider sonra ömrünü tamamlar. Çok daha uzun ömürlü istiyorsa Honor 400 pro ya da S24 bakacak. Size faydası donanımsal olur. Ama o donanımsal fark önemli değilse Honor 400 üzmez.

Orta segment bir telefon alırsanız pişman olursunuz söyleyeyim. Akıcılık bakımından iPhone 11'den kısmen daha yavaş olacaktır. En aşağı Honor 400 Pro öneriyorum.

Kore kalitesinden şaşmam ben, S24 FE öneririm kesinlikle.

Ancak donanım konusunda Honor serisi tam bir F/P. Fakat çinlilerden asla o beklediğim kaliteyi alamadım.

Honor 400 yerine S24 alırsan işlemci, ekran, kamera, parmak izi ve AI gibi özellikler çok daha iyi olur. 13k'ya değer ama Honor alırsam 400 Pro daha iyi olur

Honor 400 serisi biraz dandik bir seri, ona göre bak derim. Her ne kadar haz etmesem de bi' Samsung kalitesi alamazsın Honor'dan...

-Çerçeveler güzel olmalı, Samsung FE telefonlar ve A serisi bu yüzden geçersizdir.
-Kesinlikle Huawei Watch GT6 ile uyumlu olmalıdır, WhatsApp'dan klavye ile mesaj yazma şartımız vardır. (Saati ben hediye aldım ama klavye çalışmıyor şu an)

Honor Magic 7 Lite ve Honor 400 buldum. Magic 7 Lite bayağı kötü kalıyor aslında Honor 400 yanında.

S24 yada Honor 400 Pro bakın. Performans uzun ömürlülük gibi faydaları olur.