Krmm

Üstün
Arkadaşlar birkaç gündür bu kulaklığı almayı düşünüyorum fakat Reddit'te ve Amazon yorumlarında birçok şikayet yazısı gördüm. kimisinde aylar sonra cızırtı sorunu olmuş kimisinde sol veya sağ taraf bir anda bozulmuş. kimisinde de kulaklığın bir tarafının sesi diğer tarafına göre fazla çıkıyormuş. Kısacası bu tarz şikayetler var yani.

Söylediklerine göre bu kulaklığın sürücüleri fazla kırılganmış fakat ses performansını bayağı övüyorlar. Şu an bu kulaklığın yanına yaklaşan başka bir kulaklık yokmuş. Fiyatı 20 bin civarı. Sizce bu tarz şikayetleri görmezden gelip alıp geçsem mi ? Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Audeze olmasının sebebi nedir? Acezone tartışmasız en iyi ürünlere sahip şu an.
Kısa bir araştırmayla öğrendiğim kadarıyla Audeze'nin şuan rakipsiz olması ve bütçeme uygun olması. Sizin söylediğiniz belki daha iyidir hiçbir fikrim yok. Ayrıca sizin söylediğiniz kulaklığın satışını göremedim yurtiçinde.

@Krmm

Audeze Maxwell 2 de duyuruldu, gelmesi biraz zaman alır. Liste fiyatı farkı da var 1 $300 vs 2 $329 PS $349 XBOX

Kablolu olur dersen hifiman & asus kithara modelini de düşünebilirsin lakin $360 msrp ile bütçeni aşacaktır.

Son düzenleme: