Bütçe
20.000

Hamza ADABAĞ

Çalışkan
Merhaba, klavye, mouse ve mouse pad önerisi alabilir miyim? Şu an kullandığım mouse, Pusat reflex Ultra, elime neredeyse tam oturuyor. Mouse tutuş şeklim palm grip ve rekabetçi oyunlar için, özellikle e-spor kategorisinde üst düzey ürünler arıyorum. Ayrıca skatez konusunda da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba, klavye, mouse ve mouse pad önerisi alabilir miyim? Şu an kullandığım mouse, Pusat reflex Ultra, elime neredeyse tam oturuyor. Mouse tutuş şeklim palm grip ve rekabetçi oyunlar için, özellikle e-spor kategorisinde üst düzey ürünler arıyorum. Ayrıca skatez konusunda da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

MCHOSE G75 Pro klavye
Scyrox V6 mouse
Wraith spirit of aim mouse pad
Skatezler stokta kalmamış olsa atacaktım.

MCHOSE G75 Pro klavye.
Scyrox V6 mouse.
Wraith spirit of aim mouse pad.

Eğer hoşuna gitmezse başka da öneririm.

MCHOSE G75 Pro klavye
Scyrox V6 mouse
Wraith spirit of aim mouse pad

Eğer hoşuna gitmezse başka da öneririm.
Merhabalar Hocam,

Klavyeyi çok beğendim, öneriniz için teşekkür ederim.

Mouse konusunda ise Superlight Pro 2 veya Viper V3 Pro almak mantıklı olur mu, yoksa önerdiğiniz mouse yeterli midir? İncelediğim kadarıyla önerdiğiniz mouse, diğerlerine göre oldukça hafif görünüyor.

Mouse pad tarafında ise yalnızca Hybrid yüzey kalmış. Sizce Speed yüzey mi daha mantıklı olur, yoksa Hybrid yüzey yeterli olur mu? Ayrıca Wraith Spirit of Aim Pro almak daha mantıklı bir tercih olabilir mi?

Skatez konusunda da cam skatez düşünüyorum fakat rekabetçi oyunlarda hiç denemedim. Cam skatez kullanmanın artı ve eksi yönleri hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim.

merhaba hocam,

Klavyeyi çok beğendim, öneriniz için teşekkür ederim.

Mouse konusunda ise Superlight Pro 2 veya Viper V3 Pro almak mantıklı olur mu, yoksa önerdiğiniz mouse yeterli midir? İncelediğim kadarıyla önerdiğiniz mouse, diğerlerine göre oldukça hafif görünüyor.

Mouse pad tarafında ise yalnızca hybrid yüzey kalmış. Sizce Speed yüzey mi daha mantıklı olur, yoksa hybrid yüzey yeterli olur mu? Ayrıca Wraith spirit of aim Pro almak daha mantıklı bir tercih olabilir mi?

Skatez konusunda da cam skatez düşünüyorum fakat rekabetçi oyunlarda hiç denemedim. Cam skatez kullanmanın artı ve eksi yönleri hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Cam skatezler mousepade zarar verip aşındırıyor diye duymuştum bende Wraith spirit of aim ve prosunda boyut olarak hiçbir fark yok hocam Speed ve hybrid yüzeyi de açıklayayım Speed de mouse çok daha güzel kayar ama FPS oyunları için tavsiye etmem özellikle de CS Valorant gibi oyunlar oynayacaksan alışması da zordur denebilir hybrid ise kontrol ve Speed arası bir yüzeye sahiptir mouse kontrolü için uygundur FPS nişancı oyunları için uygundur mouseı nereye nişan alırsan orada kalır yani kontrol odaklıdır mouse hoşuna gitmediyse Razer veya logi yerine Lamzu maya X öneririm çok güzel bir mouse dot skatez önerecektim ama stoklarda kalmamış.

Cam skatezler mousepade zarar verip aşındırıyor diye duymuştum bende Wraith spirit of aim ve prosunda boyut olarak hiçbir fark yok hocam Speed ve hybrid yüzeyi de açıklayayım Speed de mouse çok daha güzel kayar ama FPS oyunları için tavsiye etmem özellikle de CS Valorant gibi oyunlar oynayacaksan alışması da zordur denebilir hybrid ise kontrol ve Speed arası bir yüzeye sahiptir mouse kontrolü için uygundur FPS nişancı oyunları için uygundur mouseı nereye nişan alırsan orada kalır yani kontrol odaklıdır mouse hoşuna gitmediyse Razer veya logi yerine Lamzu maya X öneririm çok güzel bir mouse dot skatez önerecektim ama stoklarda kalmamış.

Skatez olarak bunu öneririm https://wraithesports.com/products/esptiger-yanzi-ptfe-skates-universal-pink

Skatez olarak bunu öneririm https://wraithesports.com/products/esptiger-yanzi-ptfe-skates-universal-pink

Ürün seçimi konusunda gerçekten çok yardımcı oldunuz, teşekkür ederim. Seçtiğim ürünler şu şekilde:
  1. Scyrox V6 Mouse
  2. Wraith Spirit of Aim Pro Hybrid Mouse Pad
  3. MCHOSE G75 Pro Klavye – Bu ürünü beğendim ancak Trendyol’da yalnızca 2700 TL’ye bulabildim.Diğer mağazalarda stokları hızlıca tükenmiş maalesef. Bunun dışında önerebileceğiniz alternatif bir ürün varsa, memnuniyetle değerlendiririm.
  4. Skates konusunda ise Dot Skates’i önerecektim ancak stoklarda bitmiş diye belirtmiştiniz. Bahsi geçen Skates'in markası/modeli varsa, stoklara girdiğinde temin etmek isterim.

ürün seçimi konusunda gerçekten çok yardımcı oldunuz, teşekkür ederim. Seçtiğim ürünler şu şekilde:
  1. scyrox V6 mouse
  2. Wraith spirit of aim Pro hybrid mouse pad
  3. MCHOSE G75 Pro klavye – bu ürünü beğendim ancak Trendyol'da yalnızca 2700 TL'ye bulabildim. Diğer mağazalarda stokları hızlıca tükenmiş maalesef. Bunun dışında önerebileceğiniz alternatif bir ürün varsa, memnuniyetle değerlendiririm.
  4. skates konusunda ise dot Skates'i önerecektim ancak stoklarda bitmiş diye belirtmiştiniz. Bahsi geçen Skates'in markası/modeli varsa, stoklara girdiğinde temin etmek isterim.

https://www.gaming.gen.tr/urun/6114...ier-gradient-mekanik-gaming-klavye-mc-g75-14/ burada klavye 2500 TL hocam https://wraithesports.com/products/esptiger-ice-v2-skates-universal-dots bahsettiğim skatezlerde bunlar bunlar bir günde tükendi kendim de almak istiyordum ama millet aç gibi saldırıyor.

MCHOSE G75 PRO Matcha Latte V2 Gaming Klavye burada klavye 2500 TL hocam https://wraithesports.com/products/esptiger-ice-v2-skates-universal-dots bahsettiğim skatezlerde bunlar bunlar bir günde tükendi kendim de almak istiyordum ama millet aç gibi saldırıyor.

Sağ olun hocam, gerçekten çok yardımcı oldunuz.
Az önce ben de klavye stoklarını kontrol ettim ama stokta görünmüyordu. Sizin gönderdiğiniz linkte stok görünce biraz şaşırdım daha 10 dakika bile olmamıştı sanırım stoklarına bakalı.

Bu arada Skates'leri de takibe aldım, stoklara girer girmez almaya çalışacağım.

Sağ olun hocam, gerçekten çok yardımcı oldunuz.
Az önce ben de klavye stoklarını kontrol ettim ama stokta görünmüyordu. Sizin gönderdiğiniz linkte stok görünce biraz şaşırdım daha 10 dakika bile olmamıştı sanırım stoklarına bakalı.

Bu arada Skates'leri de takibe aldım, stoklara girer girmez almaya çalışacağım.

Hayırlı olsun hocam ürünlerin hepsi de çok güzel ürünler keyifli kullanmalar dilerim.