Sanilanin aksine S20 ile S22'nin bataryalari cok uzak degil aslinda, 7 saat almaniz ilginc duzeyde iyi. Guncellik onemli sizin icin sanirim, S22'nin de uzun bir omru kalmadi o konuda. Diger konularda da ust modellere cikmanizi tavsiye ederim. S23'un S22'ye gore bariz panel ve SoC farki var ama kullanan birisi olarak bataryasina iyi demezdim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000 TL
emirhans736
Çalışkan
Sanilanin aksine S20 ile S22'nin bataryalari cok uzak degil aslinda, 7 saat almaniz ilginc duzeyde iyi. Guncellik onemli sizin icin sanirim, S22'nin de uzun bir omru kalmadi o konuda. Diger konularda da ust modellere cikmanizi tavsiye ederim. S23'un S22'ye gore bariz panel ve SoC farki var ama kullanan birisi olarak bataryasina iyi demezdim.
S22 15k S23 25k sizce o fiyat farkına deger mi?
- Makaleler
- 6
Değer. S23 daha sorunsuz bir işlemciyle daha iyi ön kamerayla ve ekranla geliyor.
Ama arka kamera aynı onu söylemek isterim.
@emirhans736, fiyat farkina deger ama ikinci el piyasasi hakkinda detayli bilgim olmadigi icin alternatif vs. oneremem.
S23 yada ikinci el S24FE daha iyi olur.Şu an Samsung S20 kullanıyorum, yaklaşık 7 saat ekran süresi alıyorum. Sadece sosyal medya, (arada FIFA) full 120Hz ile ama kamera benim için önemli ve S20 One UI 7 almıyor, benim için bir eksiklik. Sizce Samsung S22 alınır mı? Batarya ve ısınma sorunu üzer mi? Bütçe 20.000 TL.
S22 alma. 4 saat ekran süresini geçersen dua edersin. Ayrıca 20K fazla. İstersen 1 yıl garantili S22 satalım 18K'ya kız arkadaşmıda var