xquerzy Başarılı Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 74 Beğeniler 22 10 Nisan 2026 #1 Merhaba arkadaşlar, G29 direksiyon seti aldım fakat doğru mu aldım ve bilgisayarımla uyumlu olup olmadığından emin değilim. Ve bu yüzden iptal etmeyi düşünüyorum. Fikir ve önerilerinizi de almak istiyorum. https://www.amazon.com.tr/dp/B0C5XNSRHK Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2026
Merhaba arkadaşlar, G29 direksiyon seti aldım fakat doğru mu aldım ve bilgisayarımla uyumlu olup olmadığından emin değilim. Ve bu yüzden iptal etmeyi düşünüyorum. Fikir ve önerilerinizi de almak istiyorum. https://www.amazon.com.tr/dp/B0C5XNSRHK
pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.792 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.069 Yer Bolu Dağı Tüneli 10 Nisan 2026 #2 G29 alarak yanlış yaptınız bilgisayar için. İade ediniz. PXN V10 Ultra Direksiyon Seti Güvenilir güç iletimi için havacılık sınıfı, yüksek dayanıklılığa sahip kayma halkası, uzun süreli ve yüksek yoğunluklu kullanım için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Çok daha iyi bir üründür.
G29 alarak yanlış yaptınız bilgisayar için. İade ediniz. PXN V10 Ultra Direksiyon Seti Güvenilir güç iletimi için havacılık sınıfı, yüksek dayanıklılığa sahip kayma halkası, uzun süreli ve yüksek yoğunluklu kullanım için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Çok daha iyi bir üründür.
KS KS xquerzy Başarılı Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 74 Beğeniler 22 10 Nisan 2026 #3 pesimist34 dedi: G29 alarak yanlış yaptınız bilgisayar için. İade ediniz. PXN V10 Ultra Direksiyon Seti Güvenilir güç iletimi için havacılık sınıfı, yüksek dayanıklılığa sahip kayma halkası, uzun süreli ve yüksek yoğunluklu kullanım için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Çok daha iyi bir üründür. Genişletmek için tıkla... Hocam inceledim fakat faizsiz taksit yapan bir site lazım. Bir bilginiz var mı?
pesimist34 dedi: G29 alarak yanlış yaptınız bilgisayar için. İade ediniz. PXN V10 Ultra Direksiyon Seti Güvenilir güç iletimi için havacılık sınıfı, yüksek dayanıklılığa sahip kayma halkası, uzun süreli ve yüksek yoğunluklu kullanım için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Çok daha iyi bir üründür. Genişletmek için tıkla... Hocam inceledim fakat faizsiz taksit yapan bir site lazım. Bir bilginiz var mı?
AdvocateD Becerikli Katılım 20 Ekim 2025 Mesajlar 400 Çözümler 1 Beğeniler 301 10 Nisan 2026 #4 pesimist34 dedi: G29 alarak yanlış yaptınız bilgisayar için. İade ediniz. PXN V10 Ultra Direksiyon Seti Güvenilir güç iletimi için havacılık sınıfı, yüksek dayanıklılığa sahip kayma halkası, uzun süreli ve yüksek yoğunluklu kullanım için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Çok daha iyi bir üründür. Genişletmek için tıkla... Yeşil forumda bilgi verdim arkadaşa
pesimist34 dedi: G29 alarak yanlış yaptınız bilgisayar için. İade ediniz. PXN V10 Ultra Direksiyon Seti Güvenilir güç iletimi için havacılık sınıfı, yüksek dayanıklılığa sahip kayma halkası, uzun süreli ve yüksek yoğunluklu kullanım için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Çok daha iyi bir üründür. Genişletmek için tıkla... Yeşil forumda bilgi verdim arkadaşa
pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.792 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.069 Yer Bolu Dağı Tüneli 10 Nisan 2026 #5 xquerzy dedi: Hocam inceledim fakat faizsiz taksit yapan bir site lazım. Bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir bilgim yok maalesef. Ama G29'dan çok daha kalite bir üründür, belirtmek isterim. DD olması yeterli.
xquerzy dedi: Hocam inceledim fakat faizsiz taksit yapan bir site lazım. Bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir bilgim yok maalesef. Ama G29'dan çok daha kalite bir üründür, belirtmek isterim. DD olması yeterli.
KS KS xquerzy Başarılı Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 74 Beğeniler 22 10 Nisan 2026 #6 AdvocateD dedi: Yeşil forumda bilgi verdim arkadaşa Genişletmek için tıkla... Hoş geldiniz hocam. https://www.idefix.com/pxn-v10-ultra-pc-xbox-oneseries-ps4-uyumlu-direksiyon-seti-p-18304930?vendorId=4637 Bu ürünü aldım arkadaşlar. Konuya yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. @AdvocateD yeşil forumda olan desteğiniz içinde tekrardan teşekkür ederim. Son düzenleme: 10 Nisan 2026
AdvocateD dedi: Yeşil forumda bilgi verdim arkadaşa Genişletmek için tıkla... Hoş geldiniz hocam. https://www.idefix.com/pxn-v10-ultra-pc-xbox-oneseries-ps4-uyumlu-direksiyon-seti-p-18304930?vendorId=4637 Bu ürünü aldım arkadaşlar. Konuya yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. @AdvocateD yeşil forumda olan desteğiniz içinde tekrardan teşekkür ederim.