Bütçe
20.000 TL

MeReKGs67

Uzman
Realme C25 var bende. 4 yıldan beri kullanıyorum iyi idare etti beni. Şimdi bir Samsung telefon almak istiyorum. Çin veya Amerikan malı telefon istemiyorum.

Bu model nasıldır sizce. Taksit imkanı sunmamış ama ürünü kredi kartıyla aldıktan sonra bankayla kendi aramızda taksite bölünebiliyor diye biliyorum.

A55 yerine A56 al.

"Anneme ve teyzeme aldık iki telefonda aşırı ısınıyor ısınınca kasıyor iade veya değişim için nasıl bir yol izlememiz gerekiyor acaba ?"

"Gerçekten hem ısınıyor hem kasıyor bataryası çok az gidiyor iade değişim için nasıl bir yol izlememiz gereken acaba ? Fatura şirket üzerine ?"

Vatan'daki yorumlarda böyle demişler A56 için.

"Anneme ve teyzeme aldık iki telefonda aşırı ısınıyor ısınınca kasıyor iade veya değişim için nasıl bir yol izlememiz gerekiyor acaba ?"

"Gerçekten hem ısınıyor hem kasıyor bataryası çok az gidiyor iade değişim için nasıl bir yol izlememiz gereken acaba ? Fatura şirket üzerine ?"

Herkesi memnun etmek imkansız. Peder A54 kullanıyor ve bir kere şikayetini duymadım. A56, sorunlu bir model değil. Alabilirsin.

"Anneme ve teyzeme aldık iki telefonda aşırı ısınıyor ısınınca kasıyor iade veya değişim için nasıl bir yol izlememiz gerekiyor acaba?"

"Gerçekten hem ısınıyor hem kasıyor bataryası çok az gidiyor iade değişim için nasıl bir yol izlememiz gereken acaba? Fatura şirket üzerine?"

Her telefonun kötü yorumları olur. O bütçede en iyisi a56.

Herkesi memnun etmek imkansız. Peder A54 kullanıyor ve bir kere şikayetini duymadım. A56, sorunlu bir model değil. Alabilirsin.

12 Ay Taksit Konusu (BDDK Düzenlemesi)​

Yaptığım araştırmaya göre, Aralık 2024'te güncellenen BDDK (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu) kuralları geçerli. Bu kurallara göre:

• Sıfır (Yeni) Telefonlar: Fiyatı 20.000 TL'ye kadar olan sıfır cep telefonları için 12 ay vade uygulanabiliyor.
  • Önemli Detay: Bu 12 ay taksit, doğrudan kredi kartına yapılmıyor. Satın alım sırasında Vatan, MediaMarkt, Hepsiburada gibi satıcıların sunduğu "Alışveriş Kredisi" (Tüketici Kredisi) yoluyla (örneğin Fibabanka, Yapı Kredi, Akbank kredisi) kullanılabiliyor.
  • Yenilenmiş Telefonlar: Eğer "yenilenmiş" bir telefon almayı düşünürseniz, 25.000 TL'ye kadar olanlarda kredi kartına 12 ay taksit imkanı bulunuyor.

Yapay zeka böyle bir şeyden bahsetti 20k'yı geçmiş telefonları nasıl taksitle alabilirim.

12 Ay Taksit Konusu (BDDK Düzenlemesi)​

Yaptığım araştırmaya göre, Aralık 2024'te güncellenen BDDK (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu) kuralları geçerli. Bu kurallara göre:

• Sıfır (Yeni) Telefonlar: Fiyatı 20.000 TL'ye kadar olan sıfır cep telefonları için 12 ay vade uygulanabiliyor.
  • Önemli Detay: Bu 12 ay taksit, doğrudan kredi kartına yapılmıyor. Satın alım sırasında Vatan, MediaMarkt, Hepsiburada gibi satıcıların sunduğu "Alışveriş Kredisi" (Tüketici Kredisi) yoluyla (örneğin Fibabanka, Yapı Kredi, Akbank kredisi) kullanılabiliyor.
  • Yenilenmiş Telefonlar: Eğer "yenilenmiş" bir telefon almayı düşünürseniz, 25.000 TL'ye kadar olanlarda kredi kartına 12 ay taksit imkanı bulunuyor.

Yapay zeka böyle bir şeyden bahsetti 20k'yı geçmiş telefonları nasıl taksitle alabilirim.
Taksit hakkında hiçbir bilgim yok. Umarım benden daha bilgili birileri yardımcı olur. İstersen yeni konu aç.

12 ay taksit konusu (BDDK düzenlemesi)​

Yaptığım araştırmaya göre, aralık 2024'te güncellenen BDDK (bankacılık düzenleme ve denetleme kurulu) kuralları geçerli. Bu kurallara göre:

• sıfır (yeni) telefonlar: fiyatı 20.000 TL'ye kadar olan sıfır cep telefonları için 12 ay vade uygulanabiliyor.
  • önemli detay: bu 12 ay taksit, doğrudan kredi kartına yapılmıyor. Satın alım sırasında vatan, MediaMarkt, Hepsiburada gibi satıcıların sunduğu "alışveriş kredisi" (tüketici kredisi) yoluyla (örneğin Fibabanka, Yapı Kredi, Akbank kredisi) kullanılabiliyor.
  • yenilenmiş telefonlar: eğer "yenilenmiş" bir telefon almayı düşünürseniz, 25.000 TL'ye kadar olanlarda kredi kartına 12 ay taksit imkanı bulunuyor.

Yapay zeka böyle bir şeyden bahsetti 20K'yı geçmiş telefonları nasıl taksitle alabilirim.

20k yı geçiyorsa olmaz gibi. Taksitle alamayacaksın gibi. Anca 3 taksit olabilir. Hepside 3 taksitle satılıyordu.