Bütçe
20.000 TL

yoten

Uzman
Herkese iyi sosyaller bu aralar telefon arayışındayım aklımda 2.el 13 Pro, 14 Pro var. Sizce 2.el iPhone alınır mı?

Galaxy A56 veya Honor 400 alabilirsiniz, Honor'u fazla önermem çünkü Türkiye desteği çok kötü. Bulamazsınız, bulsanız da pek iyi olmuyor genellikle.

2. el iPhone alınır, aldığınız kişiye göre değişir. 20 bin TL'ye 2. el 14 Pro var mı?

Galaxy A56 veya Honor 400 alabilirsiniz, Honor'u fazla önermem çünkü Türkiye desteği çok kötü. Bulamazsınız, bulsanız da pek iyi olmuyor genellikle.

Yurt dışı iPhone almanızı önermem. Honor 400 ya da A56 iyidir onları alabilirsiniz.

Yurt dışı alıyorsunuz galiba, bu fiyata sıfır TR cihazı S24 FE alın daha iyi.

Bu fiyata TR 14 Pro yok.

İkinci ele o paraya iPhone 14 Pro bulursan al tâbi. 🤷🏿
O bütçeye Honor 400 veya A56 alınabilir, bütçe artarsa S24 FE - Mi 14T olabilir.

Yurt dışı 14 Pro'dan bahsediyorum hocalarım. 28 bine yurt dışı pil 89 15 Pro var sizce alınır mı?
Android telefon almayı düşünmüyorum.

Yurt dışı 14 Pro'dan bahsediyorum hocalarım. 28 bine yurt dışı pil 89 15 Pro var sizce alınır mı?

Yurt dışı iPhone alınmaz işte :D bu fiyata ya Android'ya Android.
Eğer dersen yanıma ikinci telefonda taşırım, telefon bozulduğunda tamir ettirmek için uğraşırım dersen belki bakılabilinir.
Mesela yurt dışı Xiaomi 15 bulabilirsin. Server kayıt ile sanki TR cihazıymış gibi kullanırsın. Ayrıca amiral gemisi cihaz kullanmış olursun

Mantıksız, kayıt yok bir şey yok. Değecek cihazda değil. Hatta o fiyata baya güzel Android'ler bulursunuz.

Xiaomi, Google falan da bakabilirsin.

Hocam beni yanlış anlamayın ama sırf Apple telefon kullanacağım diye silah söktak gibi her 4 ayda bir hat söküp takmak ve yılın 4 ayını yanınızda farklı bir telefonla ya da tamamen genel olarak kullandığınız telefondan farklı bir telefon ile geçirmek çok mantıklı değil gibi.
Hele ki birkaç nesil geride bir telefon için....