20.000 TL'ye 2. el, pil performansı iyi ve ince laptop önerisi

Bütçe
20.000 TL

emren

Uzman
Başlıkta belirttiğim gibi 20.000 TL civarlarında 2. el estetik bir laptop almak istiyorum. İnce, hafif ve pili uzun gidecek olan bir cihaz arıyorum. Bu fiyat aralığında hangi cihazlara bakmalıyım? Önerilere açığım.

MacBook al geç oyun amacın yoksa.

Buraya bir tane bırakayım.

9 yıllık cihaza bu parayı vermek. Bilemedim. Lenovo'nun bilgisayaları pil ömrü konusunda gayet iyi. Onlara bakın mümkünse. Sıfır şekilde bulabilirsiniz.

Dilekçe vs yazmak için veya UYAP kullanmak.

Dediğim gibi Lenovo cihazlar hayli hayli yetecektir. Turbo Boost kapatabilirsiniz ayrıca. Performansla işiniz yok.

9 yıllık cihaza bu parayı vermek. Bilemedim. Lenovo'nun bilgisayaları pil ömrü konusunda gayet iyi. Onlara bakın mümkünse. Sıfır şekilde bulabilirsiniz.

M1 cihazlara baksam nasıl olur yoksa Huawei X Pro seriside olabilir.

M1 cihazlara baksam nasıl olur yoksa Huawei X Pro seriside olabilir.

Mümkünse sıfır alın. Zaten sadece UYAP ve ofis işi yapacaksınız. İşinizi hayli hayli görür. Apple cihaz o bütçede problem olur biraz. Cihazlar hep eski ve yorgun parçaları.

Mümkünse sıfır alın. Zaten sadece UYAP ve ofis işi yapacaksınız. İşinizi hayli hayli görür. Apple cihaz o bütçede problem olur biraz. Cihazlar hep eski ve yorgun parçaları.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…