Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000 TL
- Makaleler
- 3
M serisi MacBook Air'lara bakabilirsin.
Hem sıfır hem de on numara laptop pil konusunda üzebilir biraz ama.
- Makaleler
- 1
Ne için kullanacaksınız?Başlıkta belirttiğim gibi 20.000 TL civarlarında 2. el estetik bir laptop almak istiyorum. İnce, hafif ve pili uzun gidecek olan bir cihaz arıyorum. Bu fiyat aralığında hangi cihazlara bakmalıyım? Önerilere açığım.
emren
Uzman
Dilekçe vs yazmak için veya UYAP kullanmak.
- Makaleler
- 1
Macbook al geç oyun amacın yoksa.
Buraya bir tane bırakayım.
- Makaleler
- 10
9 yıllık cihaza bu parayı vermek. Bilemedim. Lenovo'nun bilgisayaları pil ömrü konusunda gayet iyi. Onlara bakın mümkünse. Sıfır şekilde bulabilirsiniz.
Dediğim gibi Lenovo cihazlar hayli hayli yetecektir. Turbo Boost kapatabilirsiniz ayrıca. Performansla işiniz yok.
emren
Uzman
9 yıllık cihaza bu parayı vermek. Bilemedim. Lenovo'nun bilgisayaları pil ömrü konusunda gayet iyi. Onlara bakın mümkünse. Sıfır şekilde bulabilirsiniz.
M1 cihazlara baksam nasıl olur yoksa Huawei X Pro seriside olabilir.
- Makaleler
- 10
M1 cihazlara baksam nasıl olur yoksa Huawei X Pro seriside olabilir.
Mümkünse sıfır alın. Zaten sadece UYAP ve ofis işi yapacaksınız. İşinizi hayli hayli görür. Apple cihaz o bütçede problem olur biraz. Cihazlar hep eski ve yorgun parçaları.
emren
Uzman
Dediğim gibi Lenovo cihazlar hayli hayli yetecektir. Turbo Boost kapatabilirsiniz ayrıca. Performansla işi.
Mümkünse sıfır alın. Zaten sadece UYAP ve ofis işi yapacaksınız. İşinizi hayli hayli görür. Apple cihaz o bütçede problem olur biraz. Cihazlar hep eski ve yorgun parçaları.
Bilgilendirme için teşekkür ederim.