Bütçe
20.000 TL

25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Babama almayı düşünüyorum, sadece film izlemek ve internette gezinmek için kullanacak. Önerileriniz neler? Eğer değecekse bütçeyi artırabilirim.

Babama almayı düşünüyorum, sadece film izlemek ve internette gezinmek için kullanacak. Önerileriniz neler? Eğer değecekse bütçeyi artırabilirim.

Bence bütçeyi artırıp laptop alın. Aynı şekilde amcama Huawei D16 aldım. Çok memnun. All in One PC'ler laptoplardan daha güçlü olmuyor. Bu yüzden laptop taşınabilir olmasından daha mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bütçeyi artırıp laptop alın. Aynı şekilde amcama Huawei D16 aldım. Çok memnun. All in One PC'ler laptoplardan daha güçlü olmuyor. Bu yüzden laptop taşınabilir olmasından daha mantıklı.
Ekranı büyük oldugundan film izlemek için daha iyi olur diye düsünmüstüm. Öneriniz için tesekkürler.

Ekranı büyük oldugundan film izlemek için daha iyi olur diye düsünmüstüm. Öneriniz için teşekkürler.

Emin olun 16 inç laptop içerik izleme konusunda çok güzel. Devasa ekrana sahip. Hem taşınabilir olduğundan her yerde kullanır. Rica ederim.

All in One almanın bence hiçbir mantığı yok ya. 7/24 masa başı iş yaparsın, yerin aşırı kısıtlıdır, büyük ekrana muhtaçtır, (büyük ekrana bahane bulamadım.) Anca o zaman belki.