Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000 TL
- Makaleler
- 6
Babama almayı düşünüyorum, sadece film izlemek ve internette gezinmek için kullanacak. Önerileriniz neler? Eğer değecekse bütçeyi artırabilirim.
Bence bütçeyi artırıp laptop alın. Aynı şekilde amcama Huawei D16 aldım. Çok memnun. All in One PC'ler laptoplardan daha güçlü olmuyor. Bu yüzden laptop taşınabilir olmasından daha mantıklı.
Son düzenleyen: Moderatör:
25457
Uzman
Ekranı büyük oldugundan film izlemek için daha iyi olur diye düsünmüstüm. Öneriniz için tesekkürler.Bence bütçeyi artırıp laptop alın. Aynı şekilde amcama Huawei D16 aldım. Çok memnun. All in One PC'ler laptoplardan daha güçlü olmuyor. Bu yüzden laptop taşınabilir olmasından daha mantıklı.
- Makaleler
- 6
Ekranı büyük oldugundan film izlemek için daha iyi olur diye düsünmüstüm. Öneriniz için teşekkürler.
Emin olun 16 inç laptop içerik izleme konusunda çok güzel. Devasa ekrana sahip. Hem taşınabilir olduğundan her yerde kullanır. Rica ederim.
Babama almayı düşünüyorum, sadece film izlemek ve internette gezinmek için kullanacak. Önerileriniz neler? Eğer değecekse bütçeyi artırabilirim.
O paraya alınmaz genellikle Izoly gibi markalara yapıyor onlardada i5 3.nesil falan var laptop almanız çok daha iyi.
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-