Bütçe
20.000 TL

SAYKOTURK

Çalışkan
Merhaba,
  • R7 7800X3D.
  • RTX 5080
  • ASUS WOLED monitör
tabanlı oyuncu bilgisayarım var.

Oynadığım oyunlar: Battlefield 6 ve Escape from Tarkov

Şu an kullandığım kulaklık: SteelSeries Arctis 9 Wireless

İmkanım varken eğer gerekli ise kulaklığımı güncellemek istiyorum. Yani vay be bu ses neymiş böyle dedirtecek mi bu kulaklıklar?

Arctis Nova Pro ya da Razer BlackShark V3 Pro alabilirim imkanım var. Ya da onlar para tuzağı deyip sizlerin önereceği başka bir kulaklık varsa onları inceleyebilirim.

Bütçem 20.000 TL

Şimdiden teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Wireless sart degilse ve oda kosullariniz musaitse sizi studyo kulakligi + amfi kervanina katalim.

Wireless şart değil aslında. Oda koşulları hakkında bir fikrim yok açıkçası büyük bir odam var 14.4 metrekare. Yayınlardan izlediğim kadarıyla çoğunluk oyuncu kulaklıkları kullanıyor o yüzden bahsettiğiniz kulaklar hakkında pek bir fikrim yok oyunlar açısından ne denli verimli olur vs. bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wireless şart değil aslında. Oda koşulları hakkında bir fikrim yok açıkçası büyük bir odam var 14.4 metrekare. Yayınlardan izlediğim kadarıyla çoğunluk oyuncu kulaklıkları kullanıyor o yüzden bahsettiğiniz kulaklar hakkında pek bir fikrim yok oyunlar açısından ne denli verimli olur vs. bilmiyorum.
Oda koşullarından kastım, sistemi kullandığın ortamda bir dış ses olup olmadığı (TV, oturma odası vs.) veya oyun sesinin dışarıya çıkmasında sakınca olup olmaması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncu kulaklığı için elimde bulunan arctis 9 gayet yeterli ise güncellemeye gerek yok o zaman.