Furkan Borak

Uzman
Arkadaşlar selam. DDR4’ten DDR5’e geçeceğim. Yaşadığım yerde çok yakın olduğum ve çok sevdiğim bir abim var; kendi sistemini satıyor (ekran kartı ve SSD olmadan). Sadece anakart, PSU, kasa ve işlemci + RAM olarak 20K’ya anlaştık. Sizce bunlar 20K’ya alınır mı? Çoğu neredeyse 0 gibi zaten, tanıyorum; garantili, faturalı, kutulu filan.

• ASUS Prime B650M-K
  • Enermax StarryFort 600 W PSU’lu oyuncu kasa
  • Ryzen 5 7500F
  • DDR5 RAM 6000 MHz (garantili)

Bunları 20K’ya alayım mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. DDR4’ten DDR5’e geçeceğim. Yaşadığım yerde çok yakın olduğum ve çok sevdiğim bir abim var; kendi sistemini satıyor (ekran kartı ve SSD olmadan). Sadece anakart, PSU, kasa ve işlemci + RAM olarak 20K’ya anlaştık. Sizce bunlar 20K’ya alınır mı? Çoğu neredeyse 0 gibi zaten, tanıyorum; garantili, faturalı, kutulu filan.

• ASUS Prime B650M-K
  • Enermax StarryFort 600 W PSU’lu oyuncu kasa
  • Ryzen 5 7500F
  • DDR5 RAM 6000 MHz (garantili)

Bunları 20K’ya alayım mı sizce?
RAM'ler kaç GB? Hangi model?

16 GB Patriot RAM 30 CL 6000 MHz.

Acil cevap lazım gerçekten.

Arkadaşlar ben geçen hafta 18.000 TL'ye 0 9060XT almıştım. İade edip bu komboyu alayım, ileri de ekran kartı mı alayım belki daha yüksek model alırım, yoksa 9060xt kalsın mı karar veremedim delirmek üzereyim.

Arkadaşlar ben geçen hafta 18.000 TL'ye 0 9060XT almıştım. İade edip bu komboyu alayım, ileride ekran kartı mı alayım belki daha yüksek model alırım, yoksa 9060XT kalsın mı karar veremedim delirmek üzereyim.

Haber var mı

Son düzenleme: