20.000 TL'ye hangi direksiyon seti alınır?

Bütçe
20.000 TL

memetaga111

Üyecik
2 el alabileceklerim.⬇
  • Thurmaster T248 (hybrit sistem) thurmaster T3O0 (kayışlı sistem)
  • Moza R3 (Direct Drive sistem)

Sıfır alabileceklerim.⬇
  • Pxn V10 Pro (Direct Drive sistem)
  • Pxn yeni modelleri 2025 Aralık ayı.
  • Logitech G29 (dişli sistem)
  • Logitech G23 (dişli sistem)

Bunların arasından R3. R5'e çıkabilirsen daha iyi olur, çoğu kişiye R3 güçsüz geliyor.

Reis bütçem kısıtlı olmasa bende istiyorum ama bütçem 20k maalesef.

Ne önerirsiniz arkadaşlar ?

Son düzenleme:
İfadeler: 536
2. el T300 RS al geç. Ben daha yeni G29 sattım. 2. el temiz direksiyon seti bulmak çok kolay çünkü. Aşırı bağımlısı hariç ürünü yoracak kadar kullanan olmuyor zaten.

G29 memnun muydun peki reis. İyi hoş fakat 2 el thurmaster T300RS alsam satmak istesem sıkıldığım zaman daha zor olmaz mı?

G29 o kadar kötümü reis mediamarkta denemiştim ama güzel gibiydi.

G29 o kadar kötümü reis mediamarkta denemiştim ama güzel gibiydi.
Dişli motor kullanıyor 10 yıl öncesinin teknolojisi. Yapay bir geribildirimi var ve dişli sesi geliyor her direksiyon çevirmenizde. O fiyata direct drive setler var artık bir espirisi kalmadı.

İfadeler: 144
Keşke ülkemizdeki KDV oranları vergi oranları düşük olsa bizde Direct Drive direksiyonları kullanabilsek maalesef günümüz türkiyesindeki çoğu genç çoğu çocuk G29 senin dediğin gibi 10 yıllık dişli sistemleri kullanmak zorunda kalıyor. Bende ne yapacağımı bilemedim çok seçenek var fakat almışken iyisini almak istiyorum fakat bütçem az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…