Bütçe
20.000 TL
Bahsettiğiniz direksiyonu pek görüp duymadım. Ürün kalitesi, yazılım desteği ve teknik destek durumu nasıldır?
Yeni bir ürün olduğu ve ülkemizde direksiyon deyince akla G29 geldiği duymamanız normal hocam :)
Ürünün kalitesi fiyatına ve Direct Drive servo motorlu olmasına göre oldukça iyi. Yazılım desteği olarak da PXN'in Simracing adlı uygulamasından destekleniyor ve sürekli güncelleme alıyor. Moza'nın Pithouse yazılımı benzer bir yazılımı var. Teknik destek konusunda PXN'in discord kanalında her soruna bir çözümleri var. Şuana kadar garantilik durumu olan arkadaş duymadım ama ithalatçısı EUAS teknolojinin direkt Çin ile iletişimi var bir sorun olduğunda yardımcı olacaklardır.

Ben PXN'in yeni VD6 modelini kullanıyorum ve çok memnumum. Onu yalnızca Gelbura.com getirdi şuan için ben de oradan önsipariş ile çok uyguna aldım. Moza R5'e göre daha güçlü ve ekstraları olan DD bir set.

Yeni bir ürün olduğu ve ülkemizde direksiyon deyince akla G29 geldiği duymamanız normal hocam :)
Ürünün kalitesi fiyatına ve Direct Drive servo motorlu olmasına göre oldukça iyi. Yazılım desteği olarak da PXN'in Simracing adlı uygulamasından destekleniyor ve sürekli güncelleme alıyor. Moza'nın Pithouse yazılımı benzer bir yazılımı var. Teknik destek konusunda PXN'in discord kanalında her soruna bir çözümleri var. Şuana kadar garantilik durumu olan arkadaş duymadım ama ithalatçısı EUAS teknolojinin direkt Çin ile iletişimi var bir sorun olduğunda yardımcı olacaklardır.

Ben PXN'in yeni VD6 modelini kullanıyorum ve çok memnumum. Onu yalnızca Gelbura.com getirdi şuan için ben de oradan önsipariş ile çok uyguna aldım. Moza R5'e göre daha güçlü ve ekstraları olan DD bir set.
Uzun kullanım testlerine göre bakmak lazım ama kağıt üzerinde değerler iyi gözüküyor. Denemeye değer olabilir. T300RS satılsın bakalım, Moza R5 olmaz ise ve aklıma yatarsa PXN'yi detaylıca araştırırım.

Uzun kullanım testlerine göre bakmak lazım ama kağıt üzerinde değerler iyi gözüküyor. Denemeye değer olabilir. T300RS satılsın bakalım, Moza R5 olmaz ise ve aklıma yatarsa PXN'yi detaylıca araştırırım.
VD serileri yurtdışında çıkalı çok oldu. Ben redditte vs takip ediyorum teknik sorunla karşılaşan bir elin parmağını geçmiyor onlar da yazılım kaynaklıydı ve çoğu çözüldü. Moza R3 ve R5'lerin subredditine girip bakın ama sürekli bağlantı kopması sorunları dolu :D aynı sorunu Moza R3'le ben yaşadım ve iade edip PXN'e şans vermek istedim.

Bir de hocam Çin menşeili Moza, PXN ve Simagic markalı ürünlerin hepsini Lite Star Game isimli bir fabrika bu markalara fason olarak üretiyor. Bu LiteStar Çin'in en büyük gamepad, direksiyon ve aksesuar üreticisi firması olabilir. Hatta rampage bile bu firmaya yaptırıyor direksiyonları. PXN V10 Pro o yüzden rampage direksiyonlara benziyor :) ama farkı Rampage'a DD motorlu ürün üretmediler henüz.
Yani giriş seviyesi DD bir set alınacaksa hepsi aynı yerden çıkıyor. Moza ve Simagic üretime daha fazla müdahil oluyorlar. O yüzden fiyatı uygun olanı özellikleri önde olanı alıp geçmek lazım. Simucube, Asetek, VRS veya Fanatec dışındaki markalar alınmıyorsa hepsi birbiriyle aynı kalitede olacaktır.

Son düzenleme: