alifurkansimsek
Çalışkan
Merhaba herkese,
20.000 TL civarı bütçeyle alınabilecek;
OLED'den kaçınıyorum çünkü bu bütçeyle sağlam bir OLED bulamam (Samsung'un G6 modeli hariç ki o da giriş seviye) ve OLED'lerin risklerinden kaçınıyorum. Metinde sorun, artık yok denecek kadar az da olsa OLED burn olaylarından da çekiniyorum.
Benim bulduğum ve size danışmak istediğim birkaç model var;
www.akakce.com
Bu ikisi arasındaki farklar renk doğruluğu gibi gözüküyor. Sizlerin de değerli görüşlerini ve tavsiyelerini almak isterim.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürü bir borç bilirim.
20.000 TL civarı bütçeyle alınabilecek;
- IPS
- 27 inch
- 2K Çözünürlük
- En az 240 Hz. Yenileme hızı
- HDR destekleyen
- Düşük gecikme hızı
- sRGB oranı yüksek
OLED'den kaçınıyorum çünkü bu bütçeyle sağlam bir OLED bulamam (Samsung'un G6 modeli hariç ki o da giriş seviye) ve OLED'lerin risklerinden kaçınıyorum. Metinde sorun, artık yok denecek kadar az da olsa OLED burn olaylarından da çekiniyorum.
Benim bulduğum ve size danışmak istediğim birkaç model var;
Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.981,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu ikisi arasındaki farklar renk doğruluğu gibi gözüküyor. Sizlerin de değerli görüşlerini ve tavsiyelerini almak isterim.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürü bir borç bilirim.
Son düzenleyen: Moderatör: