20.000 TL'ye kadar baba için telefon önerisi

Bütçe
20.000 TL

shiedae3

Üstün
En yorucu aktivitesi Facebook izlemek olacak; pil ömrü uzun, dayanıklı, uzun ömürlü cihaz olsun istiyoruz.

Forumda çok sevilmese de Tecno Pova Curve 2 modelini düşünüyorum; hem sağlamlık hem de batarya kapasitesi açısından başarılı bir model.

2 bin daha zorlayıp A37 alabilme ihtimaliniz var mı? A101 Ekstrada 22 bin.

Hocam Samsung dan şaşmayın derim A27 veya A37 çok rahat işini görür Babanızın. Bende yeni Babam için A27 aldım öncesinde çok sordum Xiaomi mi Samsung mu diye iyiki Samsung almışım çok memnun Babam

Hocam Samsung'dan şaşmayın derim A27 veya A37 çok rahat işini görür babanızın. Bende yeni babam için A27 aldım öncesinde çok sordum Xiaomi Mi Samsung mu diye iyi ki Samsung almışım çok memnun babam.

Ağır ama arayüz hocam 3 sene sonra aldığı güncellemelerle hantallaşır.

2 bin daha zorlayıp A37 alabilme ihtimaliniz var mı? A101 ekstrada 22 bin.

Samsung düşünmüyorum hocam ya dediğim gibi babama işlevli değil basit cihaz lazım.

Baktımda Tecno'nun işlemci vs daha iyi.

Hocam en ağır şey facebooksa redminin işlemciside kat be kat yeter ama siz bilirsiniz .

Hocam en ağır şey facebooksa Redmi'nin işlemciside kat be kat yeter ama siz bilirsiniz .

Yook yeter ona sözüm yok ama yıllar sonra HyperOS daha ağır bir arauüz olacak o yüzden düşünmüyorum olsa olsa nothing olabilir başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…