Bütçe
40.000 TL
Ahahaha, bizim Samsung fanboyları ışınlandı yine. S25 FE gayet de ısınıyor, pilide bitiyor. Isınma tabii ki azaldı ama hala fazlasıyla var. Pil su gibi bitiyor, burada bir sürü kişi yazdı bu konu ile ilgili. S23 FE var evde, ısınmaktan kullanılamıyor bile. Yakınımızda S24 FE var, pili su gibi bitiyor yine ısınıyor. Samsung'u bir kez de övmeyin, bir işi yapamıyorsa kabullenin. İşlemci işini yapamıyor anlayın.

Desktop işlemcilerin bile kızardığı Minecraft 16 chunkta oynuyorum telefondan 1 saat kılıfla bile 120FPS oynatıyor throttlede yapmıyor? Hayat YouTube değil dostum.

Herkes küçük ekran sevmiyor elde tutulamayacak kadar küçük S25.

5G'de boşu boşuna bataryamı yakıyorum ayarı hiçbir fark yok 4.5G ile.

Basitçe bahsedelim. Pilin doğru dürüst yetmemesi, overheating bunlar bence yeterli. Azıcık araştırsanız öğrenirsin Samsung fanboyu :rofl:🤓

5G varsayılan geliyor, ve 5G kullanılacak muhtemelen. Neden eski teknoloji kullansınlar yenisi varken? Ayrıca bu paraya S25FE alınmamalı bile. S25 fiyatına S25 overheating Edition almak bile saçma.

Elimde gerçek telefon varken qualcomn fanboy sitelerden dandik makaleler okumaya gerek yok göz var nizam var

Desktop işlemcilerin bile kızardığı Minecraft 16 chunkta oynuyorum telefondan 1 saat kılıfla bile 120FPS oynatıyor throttlede yapmıyor? Hayat YouTube değil dostum.

Acaba neden tek seninki ısınmıyor, Samsung galiba sana özel cihaz yollamış :rofl:. Ayrıca 5G varsayılan açık geliyor ve kullanıcı bunu kapatmak ile mi uğraşacak. Sırf ekran büyük diye düşük model tavsiye edenide ilk defa görüyorum. A57 bile çok daha az ısınıyor ve fiyatını hak ediyor. S25 FE, ısınma bombası 40 bin TL.
Elimde gerçek telefon varken qualcomn fanboy sitelerden dandik makaleler okumaya gerek yok göz var nizam var
Anladım, gerçekler zoruna gitti. Yazım hatalarına dikkat et, uyarı yersin.

Desktop işlemciler ne zamandır Minecraft'ta kızarıyor?

Kapatmakla uğraimak? Sanki terminal açıp 30 satır kod yazmak lazım 5G kapatmak için iki ayardan oluyor.

Acaba neden tek seninki ısınmıyor, Samsung galiba sana özel cihaz yollamış :rofl:. Ayrıca 5G varsayılan açık geliyor ve kullanıcı bunu kapatmak ile mi uğraşacak. Sırf ekran büyük diye düşük model tavsiye edeni de ilk defa görüyorum. A57 bile çok daha az ısınıyor ve fiyatını hak ediyor. S25 FE, ısınma bombası 40 bin TL.

Anladım, gerçekler zoruna gitti. Yazım hatalarına dikkat et, uyarı yersin.

Desktop işlemciler ne zamandır Minecraft'ta kızarıyor?

Tek çekirdek kızarıyor geri kalanlar kızarmadığı için öyle.