- Makaleler
- 23
Tesekkur ederim. H3S hangi model? Su an hic canlanmadi bende.Ooo, eline sağlık ama ayıpsın H3S neden listede yok![]()
Tesekkur ederim. H3S hangi model? Su an hic canlanmadi bende.Ooo, eline sağlık ama ayıpsın H3S neden listede yok![]()
Tesekkur ederim. 3 yildir sahibim. Benim aldigim donem en iyisiydi fakat su an hem fiyat olarak hem de ozellik olarak rakiplerinin gerisinde.Sade ve basit, güzel rehber olmuş.
Sennheiser Momentum 4 için eleştiriniz var mı?
Tesekkur ederim. H3S hangi model? Su an hic canlanmadi bende.
Ha bu. Gordum bunu dun. Fakat incelemelerine pek rastlamadim.
Momentum 4 düşünüyordum ama Sonu XM5-XM6 almak daha mantıklı gibi duruyor.Tesekkur ederim. 3 yildir sahibim. Benim aldigim donem en iyisiydi fakat su an hem fiyat olarak hem de ozellik olarak rakiplerinin gerisinde.
Listeye Nothing Headphone (1)'i de ekleyebilirsin butcede azalma meydana gelirse.Momentum 4 düşünüyordum ama Sonu XM5-XM6 almak daha mantıklı gibi duruyor.
Sıra kulaklığa gelene kadar dâhâ çok var hocam, kulaklık alırken düşünürüm o modeli de.Listeye Nothing Headphone (1)'i de ekleyebilirsin butcede azalma meydana gelirse.
Yeni konu acarsin alacagin zaman o halde. Hem piyasaya yeni modeller de gelebilir.Sıra kulaklığa gelene kadar dâhâ çok var hocam, kulaklık alırken düşünürüm o modeli de.