Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000 TL
20.000 TL'ye sıfır tarafında iyi modeller bulmak güç biraz. Bu modelleri önerebilirim yine de:
20.000 TL'ye sıfır tarafında iyi modeller bulmak güç biraz. Bu modelleri önerebilirim yine de:
[URL
İkinci el ne önerirsiniz çoğunlukla ders çalışacağım günde max 1 saat oyun oynarım bazen
Evet
Reis bütçe 20-21-22 kadar çıkarım monster falan önerir misin@canyprkc, öneririm.
U serisi CPU olduğu için oyun performansı alamazsınız ancak batarya konusunda oldukça memnun edecektir.
talongod
Üstün
@canyprkc, Monster asla alınmaması gereken bir marka. Fanboyları ve işbirlikleri dışında kimse elini taşın altına koyupta o markayı önermez.
Onun dışında 21.000TL - 22.000TL bandında da hem oyun oynatacak hem de iyi bir batarya süresi verecek cihaz yok. Ya bütçe yükselecek ya da tercihler değişecek.
Onun dışında 21.000TL - 22.000TL bandında da hem oyun oynatacak hem de iyi bir batarya süresi verecek cihaz yok. Ya bütçe yükselecek ya da tercihler değişecek.
Kral batarya süresi 1 saate olsa olur evde olacak zaten prizde takılı şekilde monsterden RTX 3050 Tİ i5 11. Nesil 16 gb RAM 512 ssd var alınmazmı sence çok ağır kullanmayacağım çoğu kişi ısınıyor dediler büyük bi soğutucu alıp kullansam üzermi yani@canyprkc, Monster asla alınmaması gereken bir marka. Fanboyları ve işbirlikleri dışında kimse elini taşın altına koyupta o markayı önermez.
talongod
Üstün
@canyprkc, İlan linkini atabilir misiniz? Clevo kasaysa üzer, Tongfang kasaysa yine idare edebilir. Soğutucu alsanız bile cihazın blokları kötüyse dışarıdan edeceği etki 2-3 derece falan olabilir en fazla.
Ben olsam en kötü F15 - A15 bakardım. Oldukça iyi ilanları var. Gözüme gelen bir tanesini bırakayım.
Ayrıca, 3050Ti bakmak yerine düz 3050 bakın. En azından 3050 olsa bile 6 GB versiyonu denk getirilebilir, öbür türlü 3050Ti sadece 4 GB.
Ben olsam en kötü F15 - A15 bakardım. Oldukça iyi ilanları var. Gözüme gelen bir tanesini bırakayım.
Ayrıca, 3050Ti bakmak yerine düz 3050 bakın. En azından 3050 olsa bile 6 GB versiyonu denk getirilebilir, öbür türlü 3050Ti sadece 4 GB.
Yeni konular
-
-
-
-
-
51.000 TL'ye özelleştirilmiş Raider V2 sistem alınır mı?
- ExellionTR
-