İtachi Uchiha 2
Yetkin
Ne kadar ucuz, o kadar iyi benim için. Kasma, donma yaşasın istemiyorum. Ders için, video izlemek ve not almak için kullanılacak. Hafif 1-2 oyun oynanabilir. Ekranı güzel olmalı. Bataryası uzun gitmeli.
Ne kadar ucuz, o kadar iyi benim için. Kasma, donma yaşasın istemiyorum. Ders için, video izlemek ve not almak için kullanılacak. Hafif 1-2 oyun oynanabilir. Ekranı güzel olmalı. Bataryası uzun gitmeli.
Sıfır istiyorsanız Tab S10 FE iyi. Kalem olmaması önemli değilse iPad A16 bakın, uzun ömürlülükte güzel.Ne kadar ucuz, o kadar iyi benim için. Kasma, donma yaşasın istemiyorum. Ders için, video izlemek ve not almak için kullanılacak. Hafif 1-2 oyun oynanabilir. Ekranı güzel olmalı. Bataryası uzun gitmeli.
Xiaomi Pad 7 ile arasında kararsız kaldım. CPU ve ekran tarafında Xiaomi daha iyi gibi.
Günlük kullanımda her ikiside işinizi görecektir. Sık sık dizi-film izler misiniz daha doğrusu görüntü kalitesi gerçekten sizin için önemli mi?Xiaomi Pad 7 ile arasında kararsız kaldım. CPU ve ekran tarafında Xiaomi daha iyi gibi.
Sürekli kullanacağım. Ekranının daha iyi olması benim için daha önemli. Bu sene full focus İngilizce öğreneceğim. Sürekli ders videosu, dizi film kesitleri ve ekstra dersler veya kitaplar ile çalışacağım. Tableti aktif çok kullanacağım yani.Günlük kullanımda her ikiside işinizi görecektir. Sık sık dizi-film izler misiniz daha doğrusu görüntü kalitesi gerçekten sizin için önemli mi?
Samsung Tab S10 FE bu konuda üzebilir. Boşta şarj tüketimleri oluyor, ekran olarak kalitesi güzel değil. Xiaomi Pad 7 veya iPad A16 bakmanız çok daha iyi olur. Cihazınız iOS ise iPad almanız ekosistem açısından çok daha iyi olabilir.Sürekli kullanacağım. Ekranının daha iyi olması benim için daha önemli. Bu sene full focus İngilizce öğreneceğim. Sürekli ders videosu, dizi film kesitleri ve ekstra dersler veya kitaplar ile çalışacağım. Tableti aktif çok kullanacağım yani.
Kalemleri sonrada alabilirim ekstradan, o konuda bütçe kısıtlaması yoktur.
iPad güzel de bütçemi aşıyor. Kalemde alacağım için zorlayabileceğimin üstünde maalesef.Samsung Tab S10 FE bu konuda üzebilir. Boşta şarj tüketimleri oluyor, ekran olarak kalitesi güzel değil. Xiaomi Pad 7 veya iPad A16 bakmanız çok daha iyi olur. Cihazınız iOS ise iPad almanız ekosistem açısından çok daha iyi olabilir.