Annem yeni telefon almak gerekiyordu ve kamerasının da iyi olmasını istiyordu. Mağazada Honor 400'ü görüp kamerasını beğendi ve Vatan'da 24K civarı fiyatı vardı sanırsam ama Hepsiburada'da sepete özel 19.999 TL oluyor.

Benim de aklıma başka telefon gelmiyor o fiyata kamerası iyi olan. 8 GB RAM versiyonunu bu fiyata almak mantıklı olur mu? Bir de Google servisleri Honor'da sorun çıkarmıyor diye biliyorum.

Ve "şu kadar daha eklenip bu alınabilir" gibi yorumlara gerek yok, Honor 400 20K fiyata alınır mı onu soruyorum sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera - batarya kısmında o fiyat bandında tartışmasız en mantıklı seçeneklerden birisi Honor 400.

Belki A56 20K'ya düşerse ki çok zor o da alınabilir. Kardeşime Honor 400 sipariş ettim yarın gelecek hemen almayacaksan geldiğinde baktığım zaman daha net yorum yaparım istersen.

Annem yeni telefon almak gerekiyordu ve kamerasının da iyi olmasını istiyordu. Mağazada Honor 400'ü görüp kamerasını beğendi ve Vatan'da 24K civarı fiyatı vardı sanırsam ama Hepsiburada'da sepete özel 19.999 TL oluyor.

Benim de aklıma başka telefon gelmiyor o fiyata kamerası iyi olan. 8 GB RAM versiyonunu bu fiyata almak mantıklı olur mu? Bir de Google servisleri Honor'da sorun çıkarmıyor diye biliyorum.

Ve "şu kadar daha eklenip bu alınabilir" gibi yorumlara gerek yok, Honor 400 20K fiyata alınır mı onu soruyorum sadece.
Alınır. Bu fiyata en iyilerden biri. A56’da iyidir. Honor 400’de bakılabilir. Mağazada deneyimlemek en iyisi.

@Motionless lN White, @Asily, ikinize de teşekkür ediyorum, içimi rahatlatmak için sormuştum çünkü sepete özel fiyatı görünce hemen kapmıştık 😌

Güzel telefonmuş beğendim açıkçası. Ekran kalitesi falan baya iyi öyle ki S20FE'nin Amoled'i çok eskimiş ya dedirtmedi değil :D

Tabii daha veri aktarımı yapmadığım için arayüzünü vs yorumlayamayacağım ama kalite vs. bakımından parasını hak ediyor.

@Motionless lN White, S20 FE Amoled'ine değinmesen iyiydi 😞, "Sana yeni alalım sendekini annene ver" teklifini reddettim çünkü.

Aslında benzer cihazlar da S20 FE'nin ekranı kötü değil parlaklık kısmından dolayı canlılık kısmı düşük tabii bu IPS gibi demek değil ama şey gibi his verdi. S20 FE Amoled ama Honor 400'de 2x Amoled gibi bir tabir diyebilirim. Honor 400'ün parlaklığı feci bu arada iPhone 16 ile yan yana getirdim 16 yanında çakma telefon ekranı gibi kaldı :D

Daha iyisi yok kamera ve batarya olarak bu bütçede. Kendim de kullanıyorum soru sorabilirsin. Annen için çok ideal bir telefon olacaktır. Eğer ki tüm gün telefonla takılmıyorsa 2-3 gün şarj bile etmez. Ben 7-8 saat arası ekran süresi alıyorum, 24 saat sonunda falan şarj ediyorum cihazı tekrardan.

@Serhat, Merhaba hocam Honor 400'ün gece fotoğraf ve video performansından memnun musunuz, annem "güzel çekmiyor, doğru düzgün odaklamıyor" gibi şeyler söyledi de dedim acaba bir ayar falan mı yapmak lazım. Video çekimini falan pek beğenememiş, gece sokağı videoya alırken uzaktaki nesneler net değil ve titriyor gibi oluyormuş.