Bütçe
20.000-25.000 TL

Subzero

Uzman
Merhaba arkadaşlar,
Büyük ekranlı telefonlardan sıkıldım. Elime biraz büyük geliyor, ağır ve rahatsız. Hafif, taşınabilir, kompakt bir telefon arıyorum. Fakat eğer bu fiyatlada doğru bu istediğim boyutlarda telefon yoksa 6.70 inç boyutlarda telefon da olabilir

Günlük kullanım için olacak;

• Yazılımı stabil, uzun ömürlü ve kronik sorunsuz,
  • Pil ömrü uzun,
  • Ekranı güneş altında bile net görülebilecek kadar parlak,
  • Dayanıklı ve darbelere karşı sağlam,
  • Uzun süre güvenlik ve sistem güncellemesi alan bir model olması önemli.
Tasarımı da iyi olursa güzel olur.
Bütçem esnek, gerekirse 5.000 TL üzerine çıkabilirim, yeter ki sorun çıkarmayan kaliteli bir cihaz olsun.

Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler!

Merhaba arkadaşlar,
Büyük ekranlı telefonlardan sıkıldım. Elime biraz büyük geliyor, ağır ve rahatsız. Hafif, taşınabilir, kompakt bir telefon arıyorum. Fakat eğer bu fiyatlada doğru bu istediğim boyutlarda telefon yoksa 6.70 inç boyutlarda telefon da olabilir

Günlük kullanım için olacak;

• Yazılımı stabil, uzun ömürlü ve kronik sorunsuz,
  • Pil ömrü uzun,
  • Ekranı güneş altında bile net görülebilecek kadar parlak,
  • Dayanıklı ve darbelere karşı sağlam,
  • Uzun süre güvenlik ve sistem güncellemesi alan bir model olması önemli.
Tasarımı da iyi olursa güzel olur.
Bütçem esnek, gerekirse 5.000 TL üzerine çıkabilirim, yeter ki sorun çıkarmayan kaliteli bir cihaz olsun.

Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler!
S24FE. İkinci el olarak S23.

Sıfır olarak S24 FE S23 FE veya S21 FE bakabilirsin. İkinci el tarafında S23 veya S22 alabilirsin. S23 ile S22'nin bataryası seni memnun etmeyebilir.

Sıfır olarak S24 FE S23 FE veya S21 FE bakabilirsin. İkinci el tarafında S23 veya S22 alabilirsin. S23 ile S22'nin bataryası seni memnun etmeyebilir.

Benim de akılmada S24FE var. peki hocam 20 bin civarı veya altı için ne önerirsiniz?

Benim de akılmada S24FE var. peki hocam 20 bin civarı veya altı için ne önerirsiniz?
Yani en iyisi S24FE bence bu civarlarda. A56, Honor 400, Nothing Phone 2a olabilir 20.000TL altı. Ama S24FE almanız çok daha iyi.

S23FE ve S21FE ile yumurta mı pişircek?

Aşırı ağır kullanmazsa o kadar fazla ısınmıyor hocam, S21 FE'yi kendimde kullanıyorum AnTuTu'da bile şarjda o kadar ısınmıyor bende. Snapdragon varyantı var hatta. Ya da bana normal geliyor ama o kadar abartı ısınmıyor dediğim gibi.

Exynos modelini kullanıyorum oyunda aşırı ısınıyor.