Bütçe
20.000 TL
Arkadaşlar, abimin arkadaşı için sistem ayarlıyoruz. 20.000 TL monitör dahil sistem ayarlayabilir misiniz? Hazır sistem olursa daha iyi olur; acele var biraz.

Benim ekipmanlar zaten 20 bin lira ediyor nasıl toplucaksın monitör dahil sistem bu bütçeyle adam akıllı.
Herkesin bütçesi farklıdır efendim. Birinin sisteme ayıracak 20 bin lirası varsa yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. Benim ekipmanlarım da etse etse 10 bin falan eder monitör dahil, ki ben daha yeni güncelledim sayılır. Geçen seneye kadar bu sayı 3-4 bini geçmiyordu😂

Herkesin bütçesi farklıdır efendim. Birinin sisteme ayıracak 20 bin lirası varsa yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. Benim ekipmanlarım da etse etse 10 bin falan eder monitör dahil ki ben daha yeni güncelledim, geçene seneye kadar bu sayı 3-4 bini geçmiyordu😂

Kardeşim öncelikle benim ilk ekran kartım 9800 GT'di bu arkadaş 20 bin liraya monitör dahil sistem alması aşırı zor ve 2-3 seneye üzme ihtimalide çok yüksek, maksimum oynayayım derken min 40-50 bin lira bütçe lazım 0 istiyorsa arkadaş her şeyi.

Monitörler olmuş 10-15 bin lira adam gibisi, alamazsın ki kardeşim. Para biriktirmenizi öneririm konu sahibine.

Kardeşim öncelikle benim ilk ekran kartım 9800 GT'di bu arkadaş 20 bin liraya monitör dahil sistem alması aşırı zor ve 2-3 seneye üzme ihtimalide çok yüksek, maksimum oynayayım derken min 40-50 bin lira bütçe lazım 0 istiyorsa arkadaş her şeyi.
Benim ilk ekran kartım da FX 5200'dü. Burada demek istediğim o değil. Bugün 20 bin bütçe ile yukarıda dediğim gibi ikinci elden AM4 bir sistem, 3060 veya zorlarsanız 3070 ekran kartıyla toplanabilir. 3-4 bine de gayet güzel oyuncu monitörleri var, ekipmanını da ekleyince olsun size 23-24 bin. Bugün 3070 ile oynanmayacak oyun yok. Tabi sıfır almaya kalkarsanız bu bütçeyle saçma olur 😂 O yüzden ikinci el alması lazım. Sıfır alırsa en fazla 5600G apu sistem dizer bu bütçeye.